Каталог
0
VoIP-шлюз Yeastar TE100
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

VoIP-шлюз Yeastar TE100

Закінчується
38 174грн
Доставка 11.05.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вiд 0.01 грн
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 30 грн. Терміни доставки до відділення «Justin» 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис VoIP-шлюз Yeastar TE100

VoIP-шлюз Yeastar TE100

Модель TE100 є корпоративного класу невеликої PRI і VoIP шлюз розроблений фахівцями Yeastar для підприємств і офісів малого, а також середнього бізнесу. Цей пристрій надає користувачам стандартний пакет функцій, в тому числі підтримку близько 30 одночасних викликів, підтримку SIP та інше. Модель TE100 обладнана одним портом E1 / T1 / J1, а також двома WAN / LAN портами класу FE, одним USB портом типу 2.0 і консольним роз'ємом RS232.

Особливості

Підключення цифрової АТС до VoIP-мережі

Об'єднання розрізнених цифрових платформ через захищені VoIP-канали

Підключення IP-ATC до мереж ISDN

Поетапний перехід до VoIP-технологій

Заснована в 2001 році, компанія Yealink є провідним світовим виробником абонентського обладнання для IP-телефонії та відео-конференц-зв'язку. Продукти компанії відрізняються високою якістю, надійністю, легкістю розгортання і доступною ціною. Сьогодні клієнти у всіх галузях бізнесу в більш ніж 140 країнах вибирають обладнання Yealink для підвищення надійності, якості та ергономіки комунікаційних мереж.

Устаткування Yealink пройшло тести на сумісність з комунікаційними платформами, платформами для створення call-центрів і віртуальними АТС від провідних світових розробників (Broadsoft, Yeastar, 3CX, Oktell, Elastix, Asterisk, МТА, Агат-РТ і більш ніж 80 іншими), а також з більшістю світових виробників телефонних гарнітур, SIP-домофонів, SIP-камер, гігабітних комутаторів і серверів відеоконференцій.

Виробник Yeastar - якісний виробник мережевого устаткування для IP-телефонії: IP-телефони, IP-АТС, SIP-шлюзи, SIP-GSM-шлюзи, SIP-АТА, факс-сервери, обладнання відеоконференц-зв'язку. Одним з головних переваг продукції Yeastar - це наявність діючих сертифікатів (дозвільних документів для законного використання даного обладнання на території України). Природно на дане обладнання поширюється офіційна гарантія.

VoIP-шлюз Yeastar TE100

Характеристики VoIP-шлюз Yeastar TE100

Артикул TE100
Виробник Yeastar
Живлення 100-240V
Конфігурація UDP; TCP; TLS; SRTP
Модель TE100
Гарантія, міс 24
Аудіо кодеки G.722; G.711a/μ-law; G.726; G.729A
Мережеві функції міжмережевий екран; Ехо компенсатор
Країна виробництва Китай
Ethernet порти 1xRJ-45 10/100/1000BASE-TX Ethernet; 1xRJ-45(WAN) 10/100/1000BASE-TX Ethernet

Відгуки (0) VoIP-шлюз Yeastar TE100

Відгуків про цей товар ще не було.

VoIP-шлюз Yeastar TE100
Ви дивилися
Залишити відгук
38 174грн
Закінчується