Каталог
0
Мережева карта Wi-Fi TP-Link TL-WN727N
Мережева карта Wi-Fi TP-Link TL-WN727N
Мережева карта Wi-Fi TP-Link TL-WN727N
494грн
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Мережева карта Wi-Fi TP-Link TL-WN727N

Модель: TL-WN727N
В наявності
494грн
Доставка 11.05.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вiд 0.01 грн
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 30 грн. Терміни доставки до відділення «Justin» 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис Мережева карта Wi-Fi TP-Link TL-WN727N

Мережева карта Wi-Fi TP-Link TL-WN727N - бездротовий мережевий USB-адаптер серії N зі швидкістю передачі даних до 150 Мбіт/с

- Відмінна швидкість передачі даних стандарту 802.11 n до 150 Мбіт/с ідеальна для потокового відео і IP-телефонії
- Легке налаштування захисту бездротової мережі одним натисканням кнопки QSS
- Підтримка ОС Windows 2000 / XP / Vista / 7

Компакт-диск для зручності експлуатації пристрою
Мережевий адаптер TL-WN727N поставляється в комплекті з компакт-диском з утилітою, яка допомагає встановити програмне забезпечення і виконати налаштування бездротової мережі, включаючи настройку безпеки і бездротового з'єднання. Це дуже зручно навіть для початківців користувачів.

Швидкість бездротового підключення стандарту IEEE 802.11 n до 150 Мбіт/с – надійність бездротового сигналу
Завдяки підтримці технології IEEE 802.11 n, мережевий адаптер TL-WN727N характеризується більш потужними можливостями скорочення втрат даних при передачі на великі відстані або при подоланні перешкод в невеликому офісі або великій квартирі, навіть у залізобетонному будинку. До того ж, ви зможете з легкістю підключитися до бездротової мережі на великій відстані, там, де пристрої стандарту IEEE 802.11 g з цим завданням можуть і не впоратися.

Технологія CCA (оцінка зайнятості каналу) дозволяє автоматично уникнути конфлікту каналів шляхом вибору вільного каналу, а також повністю розкриває можливості прив'язки до каналу, що значним чином покращує бездротову передачу сигналу.

Призначення пристрою
Бездротовий мережевий USB-адаптер серії N TL-WN727N дозволить вам під'єднати настільний комп'ютер або ноутбук до бездротової мережі, і скористатися доступом в Інтернет по високошвидкісному підключенню. Мережевий адаптер підтримує стандарт IEEE 802.11 n зі швидкістю передачі даних по бездротовому підключенню до 150 Мбіт/с, ідеальною для онлайн-ігор і потокового відео.

Режими шифрування WPA / WPA2: надійний захист бездротових з'єднань
Що стосується безпеки WI-FI з'єднання, шифрування WEP більше не може вважатися самим досконалим і надійним захистом від вторгнень ззовні. На мережевому адаптеру TL-WN727N використовуються розроблені промисловою групою «WI-FI Alliance» алгоритми шифрування WPA/WPA2, надійно захищають бездротову мережу від потенційних загроз ззовні.

Налаштування безпеки натисненням однієї кнопки
Сумісний з режимом шифрування WPS (Wi-Fi Protected Setup™), мережевий адаптер TL-WN727N підтримує Майстер швидкого налаштування безпеки (QSS). При натисканні кнопки QSS встановлюється безпечне з'єднання, захищене за допомогою алгоритму шифрування WPA2, який вважається набагато більш надійним у порівнянні з шифруванням WEP. Застосування майстра дозволяє не тільки швидше виконати налаштування безпеки в порівнянні зі звичайними процедурами налаштування, але і також приносить додаткову зручність в тому, що вам не доведеться запам'ятовувати пароль.
Мережева карта Wi-Fi TP-Link TL-WN727N

Характеристики Мережева карта Wi-Fi TP-Link TL-WN727N

Інтерфейс USB
Артикул TL-WN727N
Виробник TP-Link
Додатково підтримка ОС Windows 2000/XP/Vista
Модель TL-WN727N
Гарантія, міс 24
Безпека 64/128-бітне WEP-шифрування, Wi-Fi Protected Access (WPA, WPA2)
Швидкість передачі данних до 150Mbps
Стандарт Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n
Також шукають для ноутбука; з USB
Країна виробництва Тайвань

Відгуки (0) Мережева карта Wi-Fi TP-Link TL-WN727N

Відгуків про цей товар ще не було.

Мережева карта Wi-Fi TP-Link TL-WN727N
Ви дивилися