Каталог
0
Точка доступу Wi-Fi Ubiquiti UAP-AC-PRO
Точка доступу Wi-Fi Ubiquiti UAP-AC-PRO
Точка доступу Wi-Fi Ubiquiti UAP-AC-PRO
7 890грн
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Точка доступу Wi-Fi Ubiquiti UAP-AC-PRO

Модель: UAP-AC-PRO
Закінчується
7 890грн
Доставка 11.05.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вiд 0.01 грн
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 30 грн. Терміни доставки до відділення «Justin» 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис Точка доступу Wi-Fi Ubiquiti UAP-AC-PRO

Точка доступу Wi-Fi Ubiquiti UAP-AC-PRO призначена для розгортання як всередині, так і зовні приміщень в мережах бездротового зв'язку, що вимагають максимальної продуктивності. Володіючи конструкцією, стійкою до негоди, UniFi AC Pro AP підтримує одночасну дводіапазонну 3x3 MIMO технологію і зручність сумісності з 802.3af PoE або 802.3at PoE +. UniFi - це революційна система Wi-Fi, яка об'єднує корпоративну продуктивність, необмежену масштабованість і центральний контролер управління. У дводіапазонних точок доступу UniFi стандарту 802.11AC оновлений галузевої дизайн, що дозволяє легко і швидко встановити їх за допомогою приладдя для монтажу, що входять в комплект. Легкодоступний через будь-який стандартний браузер, програмне забезпечення UniFi Controller є потужним інструментом, ідеальним для високо насичених клієнтських середовищ, чутливих до затримок і функціонуванню в перебігу тривалого часу.

Використання ПЗ UniFi Controller дозволяє швидко налаштовувати і адмініструвати Wi-Fi-мережу підприємства - непотрібно спеціального навчання. Радіочастотні карта і параметри продуктивності, дані про стан в реальному часі, автоматичне виявлення пристроїв UAP (Access Point UniFi - точка доступу UniFi) і додаткові функції безпеки - все інтегровано в систему. На відміну від традиційних корпоративних систем WiFi, використовують апаратний контролер, UniFi продається в комплекті з неспеціалізованим програмним контролером, який може бути встановлений на PC, Mac, або Linux в приватному хмарі або використовуючи службу громадського хмари. Дводіапазонні точки доступу UniFi стандарту 802.11AC володіють новітніми властивостями технології WiFi 802.11ac MIMO. Інтуїтивне програмне забезпечення UniFi Controller дозволяє конфігурувати і управляти пристроями UniFi AP за допомогою інтуїтивного і простого у вивченні інтерфейсу користувача. Можливість розширення. Необмежена масштабованість: в залежності від вимог. можна побудувати як велику, так і малу бездротову мережу. Почавши з одного і розширюючи до тисяч, технічний стан можна підтримувати єдиної уніфікованої системою управління.

Точка доступу Wi-Fi Ubiquiti UAP-AC-PRO

Характеристики Точка доступу Wi-Fi Ubiquiti UAP-AC-PRO

Інтерфейси LAN 10/100/1000 Мбіт/с; USB 2.0
Артикул UAP-AC-PRO
Вага 350 г
Виробник Ubiquiti
Модель UAP-AC-PRO
Ширина 196.7 мм
Висота 35 мм
Гарантія, міс 12
Глибина 196.7 мм
Режими роботи Wi-Fi точка
Кількість LAN портів 2
Стандарти мереж a (до 54 Мбіт/с); b (до 11 Мбіт/с); g (до 54 Мбіт/с); n (до 450 Мбіт/с); ac (до 1.3 Гбіт/с)
Тип антени вбудована/незнімна
Кількість антен 3
Робочий діапазон температури повітря -10℃ ~ +70℃
Безпека інформації WPA; WPA2; WEP; WPA-PSK; WPA2-PSK; WPA2-ENT
Країна виробництва Тайвань
Робоча частота 2.4 / 5 ГГц

Відгуки (0) Точка доступу Wi-Fi Ubiquiti UAP-AC-PRO

Відгуків про цей товар ще не було.

Точка доступу Wi-Fi Ubiquiti UAP-AC-PRO
Ви дивилися