Каталог
0
Мережева карта Wi-Fi TP-Link Archer T2U (Archer-T2U)
Мережева карта Wi-Fi TP-Link Archer T2U (Archer-T2U)
Мережева карта Wi-Fi TP-Link Archer T2U (Archer-T2U)
749грн
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Мережева карта Wi-Fi TP-Link Archer T2U (Archer-T2U)

Модель: Archer-T2U
Закінчується
749грн
Доставка 29.05.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вiд 0.01 грн
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 30 грн. Терміни доставки до відділення «Justin» 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис Мережева карта Wi-Fi TP-Link Archer T2U (Archer-T2U)

Мережева карта Wi-Fi TP-Link Archer T2U підтримує новітній стандарт бездротового зв'язку 802.11ac, швидкість передачі даних при якому в 3 рази вище, ніж при використанні стандарту N. Швидкість передачі даних досягає 433 Мбіт / с при використанні вільного діапазону частот 5 ГГц і до 150 Мбіт / с на частоті 2.4 Ггц. Archer T2U - кращий вибір для плавної передачі потокового відео високої якості, онлайн ігор і для роботи інших додатків, чутливих до пропускної здатності. Використання частоти 5 ГГц на швидкості 433 Мбіт / с ідеально підходить для потокової передачі відео високої якості і онлайн ігор без затримок, в той же час частоту 2.4 ГГц (150 Мбіт / с) можна використовувати для звичайного перегляду веб-сторінок в Інтернет.

TP-LINK Archer T2U - це бездротовий двохдіапазонний мережевий USB-адаптер, що надає вибір між двома частотними діапазонами в 5 ГГц і 2.4 ГГц, а також забезпечує підтримку останніх стандартів бездротового з'єднання і сумісність з попередніми стандартами. Пристрій дозволяє отримувати доступ до підключень на частоті 5 ГГц, тим самим покращуючи характеристики вашого бездротового з'єднання, одночасно зберігаючи можливість доступу до мереж на частоті 2.4 Ггц. Пристрій забезпечує можливість шифрування WPA / WPA2, надійно забезпечуючи безпеку вашої бездротової мережі.

Особливості: підтримка стандарту 802.11ac - нового покоління стандартів бездротових мереж; з'єднання на двох частотах для перегляду потокового HD-відео та онлайн ігор; максимальна швидкість на частоті 5 ГГц до 433 Мбіт / с або 150 Мбіт / с на частоті 2.4 Ггц; зворотна сумісність з пристроями стандартів 802.11 a / b / g / n; підтримка режимів ad-hoc і infrastructure; підтримка Windows 8/7 / XP 32/64-біт; легка настройка бездротової мережі за допомогою вбудованої утиліти налаштування.
Мережева карта Wi-Fi TP-Link Archer T2U (Archer-T2U)

Характеристики Мережева карта Wi-Fi TP-Link Archer T2U (Archer-T2U)

Інтерфейс USB
Артикул Archer-T2U
Виробник TP-Link
Модель Archer T2U
Гарантія, міс 24
Швидкість передачі данних до 433Mbps
Стандарт Wi-Fi 802.11a/b/g/n/ac
Також шукають для ноутбука; з USB
Країна виробництва Тайвань

Відгуки (0) Мережева карта Wi-Fi TP-Link Archer T2U (Archer-T2U)

Відгуків про цей товар ще не було.

Мережева карта Wi-Fi TP-Link Archer T2U (Archer-T2U)
Ви дивилися