Каталог
0
Блок живлення FSP 750W (HG2-750)
Блок живлення FSP 750W (HG2-750)
Блок живлення FSP 750W (HG2-750)
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Блок живлення FSP 750W (HG2-750)

Модель: HG2-750
Знято з вироб./продажу

Опис Блок живлення FSP 750W (HG2-750)

Hydro G Pro - це сертифікований IEC62368 блок живлення, який був значно поліпшений в конструкції безпеки, а також зроблений більш компактним без шкоди для його ефективності. Як і всі блоки живлення FSP, Hydro G Pro забезпечує стабільну роботу. Сертифікат 80 Plus® Gold є гарантією того, що користувачі зможуть насолоджуватися іграми. Цей блок живлення також має змінні бокові наклейки, які дозволять збирачам створити ідеальний ПК.

Більше потужності, менше розмір

Нова серія HYDRO G Pro увібрала в себе кращі риси серії HYDRO G і робить їх ще краще. Маючи більш компактні розміри HYDRO G Pro підвищує свою продуктивність завдяки більшій вихідної потужності, тим самим забезпечуючи максимальний комфорт при роботі.

Відповідність стандарту IEC/EN 62368

FSP Group використовує новітні технології в області зеленої енергії та надає повний спектр додаткових сертифікатів безпеки, що дозволяють випереджати мінливі норми. Компанія FSP оновила більшість блоків живлення, щоб відповідати новим стандартом IEC/EN 62368 для ваших ігрових систем.

Золотий Сертифікат 80 Plus®

Серія Hydro G Pro - це джерело живлення сертифікований стандарту 80 PLUS® Gold, який гарантує ККД не менше 90% при навантаженні 50% від номінальної потужності блоку живлення, тим самим знижуючи витрати на електроенергію.

ЕСО-перемикач, вентилятор працює тихіше і служить довше

Коли режим Eco включений, блок живлення працює безшумно і з меншим енергоспоживанням. Вентилятор в блоці живлення не буде працювати, якщо блок живлення завантажений менш ніж на 30% для комфортної тихої роботи.

Сумісний з новітніми ПК-технологіями

Сумісний з багатьма новітніми процесорними платформами. Відповідає керівництву з проектування блоків живлення Intel ATX12V V2.52, пікова потужність в 12 В підтримує новітні платформи Intel / AMD і забезпечує повну потужність всієї системи.

Багатокомпонентні роз'єми

Потужний роз'єм ATX 12V CPU здатний підтримувати процесори достатньої потужності і новітню материнську плату Z390. Серія HYDRO G PRO потужністю від 650W до 1000W має вдвічі більше роз'ємів, ніж звичайні блоки живлення і забезпечує стабільну і пікову мощностьдля вашої установки.

Модульна конструкція для швидкої і простої установки

Модульна конструкція спрощує установку і дозволяє використовувати тільки ті кабелі, які вам потрібні, для акуратної і чистої збірки.

LLC полумостового топологія з модулем DC-DC

Нова серія HYDRO G Pro відрізняється жорсткою регулюванням напруги, що дозволяє регулювати вихідну напругу на рівні +/- 1% при будь-яких змінах навантаження і забезпечує найвищу ефективність і стабільність напруги.

Off-Wet Технологія

Hydro G Pro має конформне покриття, що гарантує надійну роботу в суворих умовах. Ідеально працює при относітельнойвлажності 95% RH.

Характеристики Блок живлення FSP 750W (HG2-750)

Артикул HG2-750
Виробник FSP
Захист від OTP (захист від перегріву); OPP (захист від перевантаження по сумарній потужності); OCP (захист від перевантаження по струму на кожному каналі); SCP (захист від короткого замикання); OVP (захист від підвищенння напруги)
Модель 750W
Потужність 750 Вт
Розміри, мм 150 x 150 x 86 мм
Тип охолодження вентилятор
Гарантія, міс 120
Тип БЖ модульні; для комп'ютерів
Стандарт БЖ ATX 12V v2.52
Модульне підключення кабелів Full
Модуль PFC активний
Підключення материнскої плати 20+4 pin
Підключення процесора 2x4+4pin
Підключення відеокарти 4x6+2 pin
Кіл-ть роз'ємів додаткового живлення для відеокарт 4
Кількість роз'ємів SATA 14
Кількість роз'ємів Peripheral 5
Кількість роз'ємів FDD 1
OutputСurrent +5V 20A
OutputСurrent +3,3V 20A
OutputСurrent -12V 0.3А
OutputСurrent +5Vsb 2.5А
Діаметр вентиляторів 1x120 мм
Сертифікація 80 PLUS 80 PLUS Gold
Країна виробництва Тайвань
(Збірка) Довжина блоку живлення, мм 150

Відгуки (0) Блок живлення FSP 750W (HG2-750)

Відгуків про цей товар ще не було.

Ви дивилися
Залишити відгук
Знято з вироб./продажу