Каталог
0
Кабель мультимедійний HDMI to HDMI 5.0m Gemix (Art.GC 1457)
Кабель мультимедійний HDMI to HDMI 5.0m Gemix (Art.GC 1457)
Кабель мультимедійний HDMI to HDMI 5.0m Gemix (Art.GC 1457)
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Кабель мультимедійний HDMI to HDMI 5.0m Gemix (Art.GC 1457)

Модель: Art.GC 1457
Знято з вироб./продажу

Опис Кабель мультимедійний HDMI to HDMI 5.0m Gemix (Art.GC 1457)

Кабель HDMI до HDMI 5.0m Gemix (Art.GC 1457) - конструкційні характеристики ізоляції провідників сигнальних кручених пар виготовлена з фізично спіненого поліетилену; контакти роз'ємів покриті золотом. Інтерфейс HDMI (High Defenition Multimedia Interface) дозволяє використовувати всього один кабель для передачі цифрових аудіо-і відеосигналів між новітньою аудіо, відео та комп'ютерною технікою. Високоякісний кабель.

Контактна оболонка і контакти покриті золотом. Кабель здатний забезпечити підтримку високошвидкісної передачі даних для формування багатоканального звуку і відеозображення з максимальною роздільною здатністю до 3840 * 2160 24Hz. Область застосування кабелю HDMI до HDMI 5.0m Gemix (Art.GC 1457): підключення комп'ютера до монітора, проектора, А.В. ресивера, підключення цифрового фотоапарата до телевізора; підключення комп'ютера до принтера, сканера, МФУ; підключення комп'ютера до телевізора; підключення цифрової відеокамери до телевізора; підключення Blue-Ray плеєра, X-Box, Sony PS3 до AV ресивера, телевізора, проектора; підключення DVD плеєра до AV ресивера, телевізора, проектора; підключення супутникового ресивера до телевізора; підключення супутникового ресивера до AV ресивера.

Характеристики Кабель мультимедійний HDMI to HDMI 5.0m Gemix (Art.GC 1457)

Артикул Art.GC 1457
Виробник Gemix
Довжина 5 м
Модель HDMI to HDMI 5.0m
Тип кабель
Тип конектора 2 HDMI
Гарантія, міс 1
Тип конектора 1 HDMI
Країна виробництва Китай

Відгуки (0) Кабель мультимедійний HDMI to HDMI 5.0m Gemix (Art.GC 1457)

Відгуків про цей товар ще не було.

Аналоги
Ви дивилися