Каталог
0
Зчитувач флеш-карт Grand-X CRX05Black
Зчитувач флеш-карт Grand-X CRX05Black
Зчитувач флеш-карт Grand-X CRX05Black
301грн
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Зчитувач флеш-карт Grand-X CRX05Black

Модель: CRX05Black
В наявності
301грн
Основні характеристики
Всі характеристики
Артикул: CRX05Black
Колір: чорний
Розміри: 67 х 40 х 12 мм
Також шукають: MicroSD / MicroSDHC / MicroSDXC
Тип: зовнішній USB
Гарантія, міс: 12
Модель: CRX05Black
Доставка 06.10.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис

Зчитувач флеш-карт Grand-X CRX05Black - є ідеальним засобом для роботи з носіями цифрової інформації. Мобільне використання кардрідер USB в дорозі або вдома. ПК або ноутбук. Музика, фотографії та інші важливі дані можуть бути миттєво переведені на ваш комп'ютер / ноутбук.

Особливості: інтерфейс USB 2.0. Швидкість передачі даних до 480 Мбіт / с. Підтримує SDXC, SDHC, SD, MMC, RS-MMS, T-Flash, MS / MSPRO, MS Duo / MS PRO Duo, M2 і підвиди форматів. T-Flash, M2 використовуються без адаптера. Не потребує встановлення драйверів, "Plug and Play". Світлодіодний індикатор стану роботи.

Компанія під назвою Grand-X початку комерційну діяльність в 2007 році. Дане молоде підприємство спеціалізується на розробці і виробництві аксесуарів і периферії для персональних комп'ютерів і ноутбуків, а також, ряду аксесуарів, призначених для мобільної електроніки. Головний офіс компанії розташований на території США, в Нью-Йорку.

Сучасні виробничі потужності Grand-X знаходяться в китайських провінціях Гуандун і Шаньсі. На початковому етапі існування підприємство випускало виключно блоки живлення. На даний момент під торговою маркою Grand-X випускається понад ста найменувань товарів і модельний ряд розширюється щороку.

Свою робочу концепцію Grand-X будує на бездоганній якості продуктів, що випускаються, конкурентоспроможних цінах, а також, на необхідності постійного впровадження актуальних та інноваційних рішень.

Кожен аксесуар або пристрій під логотипом Grand-X перед реалізацією проходить сувору виробничу перевірку, в більшості випадків - подвійну. За рахунок грамотно реалізованої і широкої мережі дистриб'юторів, компанії вдається експортувати свої товари практично в усі великі країни світу.

Зчитувач флеш-карт Grand-X CRX05Black

Характеристики

Артикул CRX05Black
Колір чорний
Розміри 67 х 40 х 12 мм
Також шукають MicroSD / MicroSDHC / MicroSDXC
Тип зовнішній USB
Гарантія, міс 12
Модель CRX05Black
Виробник Grand-X
Формати SD; SDHC; SDXC; microSD; MMC; RS-MMS; M2; MS/MSPRO; MS Duo; MS PRO Duo; T-Flash
Країна виробництва Китай

Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Зчитувач флеш-карт Grand-X CRX05Black