Каталог
0
Кулер Gembird FANPS for PSU (FANPS)
Кулер Gembird FANPS for PSU (FANPS)
Кулер Gembird FANPS for PSU (FANPS)
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Кулер Gembird FANPS for PSU (FANPS)

Знято з вироб./продажу
Основні характеристики
Всі характеристики
Артикул: FANPS
Кріплення: на гвинтах
Охолодження: активне
Гарантія, міс: 12
Модель: FANPS for PSU
Виробник: Gembird
Країна виробництва: Китай

Опис Кулер Gembird FANPS for PSU (FANPS)

Кулер GEMBIRD FANPS for PSU (FANPS) - це система охлажденіядля корпусу, включає 1 вентилятор діаметром 80 мм, швидкість обертання 1200 об / хв, рівень шуму 19 дБ
Компанія Gembird була заснована в 1997 році і швидко зайняла лідируючі позиції серед світових постачальників комп'ютерних аксесуарів і периферії. Чітка стратегія зростання і прагнення до досконалості привели до того, що за все через 6 років компанія Gembird зайняла визнано лідируючу позицію на світовому ринку.

Володіючи власним виробництвом в Китаї, Gembird задає темп розвитку в області високих технологій і пропонує покупцеві як альтернативних так і більш традиційних і менш дорогих постачальників.
Gembird продовжує зміцнювати свою позицію на ринку, як на внутрішньому так і на світовому. Все це стало можливим завдяки взаімодествіі удосконалень в розробці продукції, внутрішнього зростання і довгострокового партнерства з постачальниками і покупцями.

Характеристики Кулер Gembird FANPS for PSU (FANPS)

Артикул FANPS
Кріплення на гвинтах
Охолодження активне
Гарантія, міс 12
Модель FANPS for PSU
Виробник Gembird
Країна виробництва Китай

Відгуки (0) Кулер Gembird FANPS for PSU (FANPS)

Відгуків про цей товар ще не було.

Аналоги