Каталог
0
Компресор Ronix 25л, 1380Вт (RC-2512)
Компресор Ronix 25л, 1380Вт (RC-2512)
Компресор Ronix 25л, 1380Вт (RC-2512)
10 506грн
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Компресор Ronix 25л, 1380Вт (RC-2512)

Модель: RC-2512
Закінчується
10 506грн
Доставка 15.05.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вiд 0.01 грн
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 30 грн. Терміни доставки до відділення «Justin» 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис Компресор Ronix 25л, 1380Вт (RC-2512)

Ефективність, довговічність і потужність - це три невід'ємні характеристики тихого (безшумного) повітряного компресора Ronix RC-2512 з його безшумним двигуном і новою конструкцією насоса. Безмасляний насосний механізм у RC-2512 підвищує ефективність у різних сферах застосування. Двигун і механізм Надійний асинхронний безмасляний двигун потужністю 1380 Вт приводить у дію безшумний повітряний компресор Ronix RC-2512 і забезпечує швидкість 2800 об/хв за умови під'єднання до розетки 220-240 В і 50-60 Гц. Безмасляний двигун не потребує змащення, що забезпечує його високу довговічність, а також знижує рівень шуму і зносу. Ви можете відрегулювати вихідний тиск до максимального значення 0.8 МПа, що забезпечує достатню кількість повітря в баку для безперервної роботи інструменту. Інструмент оснащений одним регулятором витрати і одним швидкороз'ємним з'єднанням для забезпечення максимальної продуктивності пневматичного інструменту. Подача повітря становить 100 літрів на хвилину.

Корпус

Безшумний повітряний компресор з ультрасучасним дизайном насоса. Ronix RC-2512 виготовлений із високоякісних полімерних матеріалів, стійких до високих температур. Легка і компактна конструкція робить його дуже портативним і надзвичайно простим у використанні компресором вагою 23 кг. Компресор має ручку і два колеса для зручності перевезення і транспортування. Відсутні вібрації під час роботи, а основа з міцної гуми дає змогу використовувати його на нерівних і похилих поверхнях.

Бак

Великий повітряний резервуар на 25 літрів може працювати з максимальним робочим тиском 0.8 МПа. Бак виготовлений з високоякісних матеріалів, щоб гарантувати продуктивність компресора і забезпечити довговічність. Повітря на виході становить 100 літрів на хвилину. Тиск перезапуску бака становить 0.5 МПа. На баку встановлено два металевих манометри, що показують тиск усередині. Бак може бути заповнений двома балонами в найкоротші терміни.

Соленоїдний клапан

У впускній частині бака є електромагнітний клапан, який дає змогу випускати повітря з головки блока циліндрів і полегшує повторний запуск, що призводить до ще більш неймовірної продуктивності.

Зливний клапан

Під баком встановлений зливний кран; він спорожняє весь вміст усередині бака, щоб не порушувати ефективність пристрою. Перемикач FBANG Розроблений з високою точністю і якістю, він дає можливість вмикати і вимикати двигун і сприяє підвищенню ефективності та збільшенню терміну служби інструменту.

Регулятор із фільтром

Осушувач розміщений у нижній частині системи на регулювальному клапані для виходу сухого повітря. Це збільшує термін служби компресора і пов'язаних з ним інструментів користувача.

Система теплового захисту

Іноді використання повітряного компресора протягом довгих годин збільшує температуру інструмента. Система термозахисту в компресорі контролює температуру двигуна під час тривалої роботи. Якщо температура інструмента стає високою, система термозахисту автоматично вимикає його.

Повітряний фільтр

Два повітряні фільтри, які запобігають пошкодженню двигуна, фільтруючи повітря, що надходить, і, як наслідок, збільшується термін служби безшумного повітряного компресора Ronix RC-2512.

Запобіжний клапан

Тиск повітря в інструменті постійно контролюється. Так, інструмент оснащений запобіжним клапаном, що контролює і обмежує підвищення тиску в системі. Коли тиск інструмента перевищує межу, запобіжний клапан автоматично випускає зайве повітря. Тиск відкриття запобіжного клапана становить 0.88 МПа.

Аксесуари та пакування

У кольорову коробку безшумного компресора Ronix RC-2512 входять два повітряні фільтри, 2 колеса, гумова підставка і ручка.

Особливості:

  • Резервуар об'ємом 25 літрів у поєднанні з двигуном потужністю 1380 Вт забезпечує достатню потужність для широкого спектра застосувань
  • Максимальний тиск 8 бар забезпечує достатню кількість повітря в резервуарі для безперервної роботи інструмента
  • Легка вага і компактна конструкція, а також ручка роблять його дуже портативним і простим у використанні Асинхронний двигун для безперервного застосування
  • Перемикач FBANG для більшої ефективності та тривалого терміну служби
  • Можливість наповнення повітряного резервуара двома циліндрами за мінімальний час
  • Обладнаний запобіжним клапаном
  • Безмасляний насосний механізм для більшої ефективності
  • Надтихий двигун і нова конструкція насоса
  • Зливний клапан під баком
  • Електромагнітний клапан для більшої продуктивності
  • Менше вібрації під час роботи
  • Оснащений металевим манометром
  • Система термозахисту контролює температуру двигуна під час тривалої роботи
  • М'яка гумова основа для використання на нерівній і похилій поверхні
  • Регулятор із фільтром (масляний і водяний) для подачі сухого повітря
  • Оснащений 1 регулятором витрати та 1 швидкороз'ємним з'єднанням для максимальної продуктивності пневматичного інструменту
Компресор Ronix 25л, 1380Вт (RC-2512)

Характеристики Компресор Ronix 25л, 1380Вт (RC-2512)

Артикул RC-2512
Виробник Ronix
Додатково ручка для транспортування; кнопка включення/вимикання; манометр
Живлення однофазний (220 В)
Модель 25л, 1380Вт
Обороти 2800 об/хв
Осушувач є
Потужність 1.38 кВт
Продуктивність 100 л/хв
Размеры 580 х 565 х 280 мм
Розташування ресивера горизонтальне
Система охолодження циліндрів повітряна
Тип пересувний
Тиск 8 бар
Гарантія, міс 12
Обсяг ресивера 25 л
Країна виробництва Китай

Відгуки (0) Компресор Ronix 25л, 1380Вт (RC-2512)

Відгуків про цей товар ще не було.

Компресор Ronix 25л, 1380Вт (RC-2512)
Ви дивилися