Каталог
0
Електронна книга Pocketbook 743G InkPad 4, Stardust Silver (PB743G-U-CIS)
Електронна книга Pocketbook 743G InkPad 4, Stardust Silver (PB743G-U-CIS)
Електронна книга Pocketbook 743G InkPad 4, Stardust Silver (PB743G-U-CIS)
15 624грн
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Електронна книга Pocketbook 743G InkPad 4, Stardust Silver (PB743G-U-CIS)

Модель: PB743G-U-CIS
Закінчується
15 624грн
Доставка 16.05.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вiд 0.01 грн
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 30 грн. Терміни доставки до відділення «Justin» 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис Електронна книга Pocketbook 743G InkPad 4, Stardust Silver (PB743G-U-CIS)

Електронна книга PocketBook 743G InkPad 4 – чудова альтернатива традиційному паперовому виданню, яка надає можливість книгоманам проводити більше часу за улюбленою справою. Тепер ви з легкістю можете читати, лежачи на пляжі. Вам більше не будуть надокучати відблиски від сонця, чи морський бриз, який так любить гортати сторінки паперових книг. Рівень захисту IPX8 надає більше впевненості навіть при найактивнішому використанні.

Екран рідера стійкий до подряпин, він витримує занурення на глибину до 2 м впродовж 60 хвилин. Ви можете читати, не заважаючи попутнику в нічному потязі, адже в електронній книзі PocketBook 743G InkPad 4 присутнє якісне підсвічування. Технологія SMART light оптимізує оптичні властивості екрана в залежності від умов освітлення. Відображувальні та оптичні властивості новітнього мультисенсорного 7.8-дюймового екрана E Ink Carta 1200 дозволяють прирівняти читання рідера до читання традиційної паперової книги – він є безпечним для ваших очей.

Електронна книга PocketBook 743G InkPad 4, підтримує 21 книжковий та 4 графічних формати, що спрощує пошук та відкриття необхідної літератури. Читайте електронні книги різними мовами – у цьому допоможуть інтегровані словники. З вбудованою пам’яттю об’ємом до 32 ГБ, ваша мрія про власну бібліотеку з величезною кількістю книжок стане реальністю. Навіть найоб’ємніше книжкове видання у ваших руках буде важити лише 265 г.

Потужний двоядерний процесор забезпечує високу швидкість відкриття додатків та плавне перегортання сторінок, електронна книга PocketBook 743G InkPad 4 гарантує приємний та зручний процес читання. Вбудований динамік дає можливість прослуховування аудіокниг, рідер підтримує шість різних форматів. Функція Text-to-Speech дозволяє перетворити текст на звукову доріжку та озвучити його однією із 26 доступних мов. Хмарний сервіс PocketBook Cloud допоможе ще більше розширити ваші читацькі можливості. Читайте безоплатно електронні книги на інших електронних пристроях, синхронізувавши із ними свої закладки, книги та бібліотеки рідера. Рідер не вимагає постійного джерела живлення для підтримки зображення на екрані та вирізняється низьким енергоспоживанням. Датчик обкладинки активує режим сну, що значно економить заряд акумулятора.

Виконана у вишуканому кольорі Stundust Silver, електронна книга PocketBook 743G InkPad 4 стане не лише вашим постійним супутником, а й стильним і модним аксесуаром.
Електронна книга Pocketbook 743G InkPad 4, Stardust Silver (PB743G-U-CIS)

Характеристики Електронна книга Pocketbook 743G InkPad 4, Stardust Silver (PB743G-U-CIS)

Артикул PB743G-U-CIS
Бездротові підключення Wi-Fi; Bluetooth
Вага 265 г
Виробник Pocketbook
Колір сірий
Модель 743G InkPad 4, Stardust Silver
Об'єм вбудованої пам'яті 32 Gb
Об'єм оперативної пам'яті 1 GB
Розмір 134 х 189.5 х 7.95 мм
Тип екрану E Ink Carta
Акумулятор 2000 мАг
Гарантія, міс 24
Інтерфейси та підключення USB Type C
Підтримувані формати FB2.ZIP; ACSM; RTF; OGG.ZIP; MP3.ZIP; PDF(DRM); BMP; EPUB; FB2; HTML; HTM; JPEG; MP3; OGG; PDF; PNG; PRC; TIFF; MOBI; TXT
Клас електронної книги Сенсорний екран; З доступом в Інтернет
Розмір екрану 7.8", 1872x1404
Слот розширення пам'яті microSD/microSDHC
Країна виробництва Тайвань
Мультімедія Програвання музики MP3; Словник; Перегляд фотографій; Браузер; Wi-Fi; Програвання музики OGG

Відгуки (0) Електронна книга Pocketbook 743G InkPad 4, Stardust Silver (PB743G-U-CIS)

Відгуків про цей товар ще не було.

Електронна книга Pocketbook 743G InkPad 4, Stardust Silver (PB743G-U-CIS)
Ви дивилися