Каталог
0
Тримач для смартфонів PowerPlant с кольцом, желтый (CA910335)
Тримач для смартфонів PowerPlant с кольцом, желтый (CA910335)
Тримач для смартфонів PowerPlant с кольцом, желтый (CA910335)
192грн
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Тримач для смартфонів PowerPlant с кольцом, желтый (CA910335)

Модель: CA910335
Закінчується
192грн
Доставка 05.05.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вiд 0.01 грн
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 30 грн. Терміни доставки до відділення «Justin» 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис Тримач для смартфонів PowerPlant с кольцом, желтый (CA910335)

Тримач для смартфонів PowerPlant з кільцем, жовтий (CA910335)

Кільце-тримач для смартфонів PowerPlant - універсальний аксесуар, призначений для зручного управління вашим смартфоном або планшетом. Кільце-тримач запобігає випадковому вислизання, ви більше можете не переживати, що ваш телефон випаде з рук. Стильне кільце надійно кріпиться до пристрою і не створює дискомфорт під час носіння за рахунок обертання на 360 °.

З його допомогою можна без проблем розмістити пристрій в зручному положенні в руках, на столі або будь-якої вертикальної поверхні. Завдяки клейкою платформі, кільце-тримач можна легко закріплювати і знімати в будь-який час. Особливістю є можливість багаторазового використання: необхідно просто промити клейку поверхню, дати їй висохнути, і кільце можна знову надійно зафіксувати на будь-якому іншому девайсе.

Компанія PowerPlant спеціалізується на виробництві електротехнічної та електронної продукції. Дане українське підприємство було утворено в 2007 році. Асортимент продуктів, що випускаються під торговою маркою PowerPlant, складається з таких аксесуарів для відео-, фототехніки і мобільної електроніки, як блоки живлення, акумулятори та зарядні пристрої, а також, з універсальних мобільних пристроїв, і фото і відео кабелів.

Крім того, компанія пропонує ряд високоякісних аксесуарів для професійного фотографування. Виробничі потужності підприємства розташовані на території Китаю. Вся продукція під торговою маркою PowerPlant характеризується першокласним якістю, до того ж, вона сертифікована відповідно до українських стандартів. На кожну одиницю товару під своїм брендом виробник надає гарантію терміном в один рік.

Своїми головними пріоритетами компанія PowerPlant називає повне задоволення бажань, потреб і потреб своїх споживачів, міцне утвердження свого імені не тільки на українському, а й на міжнародному ринку, а також, постійний якісний ріст асортименту пропонованих продуктів.

Тримач для смартфонів PowerPlant с кольцом, желтый (CA910335)

Характеристики Тримач для смартфонів PowerPlant с кольцом, желтый (CA910335)

Артикул CA910335
Вага 11 г
Виробник PowerPlant
Модель с кольцом, желтый
Размеры 35 х 45 х 6 мм
Тип кріплення клейка основа
Гарантія, міс 12
Країна виробництва Китай

Відгуки (0) Тримач для смартфонів PowerPlant с кольцом, желтый (CA910335)

Відгуків про цей товар ще не було.

Тримач для смартфонів PowerPlant с кольцом, желтый (CA910335)
Ви дивилися