Каталог
0
Стилус Xiaomi Smart Pen (2nd generation) (995937)
Стилус Xiaomi Smart Pen (2nd generation) (995937)
Стилус Xiaomi Smart Pen (2nd generation) (995937)
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Стилус Xiaomi Smart Pen (2nd generation) (995937)

Модель: 995937
Знято з вироб./продажу

Опис Стилус Xiaomi Smart Pen (2nd generation) (995937)

Стилус Xiaomi Smart Pen (2nd generation) оснащений еластичним наконечником, який має кут нахилу 26°, що забезпечує більш природне відчуття і реалістичний досвід письма. Аксесуар здатний розпізнавати 4096 рівнів тиску і має наднизький показник затримки. Для початку роботи потрібно всього 5 г прикладеної сили.

Акумулятор дає до 150 годин роботи після повної зарядки, що гарантує тривалий термін служби без частих сесій відновлення. Наконечник стилуса виконаний у формі конуса з кутом нахилу 26°. Він вирізняється підвищеною зносостійкістю, що перевищує міцність аналогічних комплектуючих у 3 рази. Стилус служитиме вам довше, а його використання буде гранично комфортним.

Xiaomi Smart Pen (2nd generation) має стильний дизайн, який робить його не тільки функціональним, але і модним аксесуаром. З ним ви зможете комфортно писати або малювати в будь-якому місці, де б не знаходилися. Тепер створювати шедеври можна навіть на ходу, фіксуючи найсміливіші ідеї, поки вони свіжі. Для реакції екрана на стилус потрібен легкий рух - усього 5 г сили.

Модель розпізнає 4096 рівнів тиску, що дає змогу точніше передавати тонкі зміни в силі натискання і створювати реалістичні виразні лінії. Затримка при цьому мінімальна: миттєвий відгук на рухи руки забезпечений. До 150 годин безперервної роботи після повного заряджання забезпечує батарея аксесуара.

Стилус підтримує швидку зарядку, яка дає всього за 1 хвилину ще 7 годин функціональності. Створюйте нотатки, малюнки та рукописні конспекти без обмежень - гаджет завжди готовий до роботи.

Пара кнопок на корпусі полегшують навігацію і управління стилусом Xiaomi Smart Pen (2nd generation). Затисніть першу, щоб відкрити нотатки, а короткими натисканнями швидко перемикайтеся між улюбленими типами ручок. Друга кнопка тривалим натисканням створює скріншот, а при перемиканні змінює кольори ручки.

Характеристики Стилус Xiaomi Smart Pen (2nd generation) (995937)

Артикул 995937
Виробник Xiaomi
Колір Білий
Модель Smart Pen (2nd generation)
Сумісність Xiaomi Pad 6
Гарантія, міс 1
Країна виробництва Китай
Матеріал пластик

Відгуки (0) Стилус Xiaomi Smart Pen (2nd generation) (995937)

Відгуків про цей товар ще не було.

Аналоги
Ви дивилися
Залишити відгук
Знято з вироб./продажу