Каталог
0
Портативна рація Motorola CLK446
Портативна рація Motorola CLK446
Портативна рація Motorola CLK446
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Портативна рація Motorola CLK446

Модель: CLK446
Знято з вироб./продажу

Опис Портативна рація Motorola CLK446

Портативна рація Motorola CLK446 не схожа ні на одну іншу рацію, яку ви використовували раніше, вона володіють знаковим дизайном, відмінною продуктивністю і довговічністю для роботи на кожен день.

Нові Motorola CLK446 - це ергономічні рації з неймовірним вираженим тонким профілем, а завдяки різним вбудованим аудіо опцій вони стають простим, але потужним інструментом для підвищення продуктивності. Тепер ваші співробітники зможуть спільно працювати миттєво, відповідати на запити клієнтів швидко, і підняти обслуговування по всьому підприємству на новий рівень.

Особливості: динамічний сучасний дизайн; вбудована антена; кругла велика кнопка PTT, для зручності спілкування; корпус з полікарбонату з антимікробним покриттям; час роботи рації в автономному режимі - близько 10 годин; наявність 8 каналів і 219 кодів: коди виділених каналів 39 стандартних + 6 спеціальних, коди виділених цифрових каналів 84 стандартних + 84 інвертованих + 6 спеціальних; автовимкнення - рація вимикається автоматично для економії заряду акумулятора, якщо ніякої активності не виявляється протягом більш ніж 2 години; блокування клавіатури; система передачі сигналу з голосовим управлінням VOX; сканування / моніторинг каналів; програмування пристрою проводиться за допомогою передньої панелі і CPS.

Характеристики Портативна рація Motorola CLK446

Артикул CLK446
Вага 68 г
Виробник Motorola
Діапазон частот 446 МГц
Живлення акумулятор
Кількість каналів 8 каналів
Комплектація Кліпса для кріплення на ремінь; Гарнітура; Посібник з експлуатації; Переговорний пристрій; Акумулятор 1130 мА·год; Заглушка роз'єму для гарнітури; Одномісний зарядний пристрій; Мережевий адаптер
Модель CLK446
Размеры 48 x 98 x 13.5 мм
Тип безліцензійні
Гарантія, міс 12
Радіус дії до 9 км
Країна виробництва Китай
Потужність приймача 0.5 Вт
Тип зв'язку цифрові
Стандарт частот PMR446
Крок сітки 12.5 кГц

Відгуки (0) Портативна рація Motorola CLK446

Відгуків про цей товар ще не було.

Ви дивилися
Залишити відгук
Знято з вироб./продажу