Каталог
0
Конструктор Smartmax Мій перший тотем (SMX 230)
Конструктор Smartmax Мій перший тотем (SMX 230)
Конструктор Smartmax Мій перший тотем (SMX 230)
1 120грн
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Конструктор Smartmax Мій перший тотем (SMX 230)

Модель: SMX 230
Закінчується
1 120грн
Доставка 09.07.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вiд 0.01 грн
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 30 грн. Терміни доставки до відділення «Justin» 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис Конструктор Smartmax Мій перший тотем (SMX 230)

Історично тотеми слугували гербами, а зображення на них фіксували історії про народ або плем’я, якому вони належали. Звісно, стилізована під тотемний стовпчик пірамідка не містить справжніх посилань історії, але несе власну оригінальну місію магнітних конструкторів SmartMax. “Мій перший тотем” - це магнітні відкриття з 8 різноколірних деталей, кожна з яких унікальна!

З цих різноманітних деталей можна зібрати безліч варіантів тотема, вивчати кольори, форми, розвивати дрібну моторику, логічне мислення й зорово-моторну координацію. Набір містить картки з 24 завданнями для збірки. Можна дотримуватися їх порад, або ж нескінченно експериментувати! Деталі конструктора SMARTMAX мають високу якість виконання і сумісні абсолютно з усіма наборами даного бренду.

Про магніти та елементи
Магніти мають магнітний північний та південний полюси. Деталі холодних кольорів – зелені, сині, фіолетові та білі – мають північні полюси, спрямовані назовні. Деталі теплих кольорів – червоні, помаранчеві, жовті та рожеві - мають південні полюси, спрямовані назовні. Різні полюси притягуються, однакові полюси відштовхуються. Всі стрижні холодного кольору можна приєднати до всіх стрижнів теплого кольору. Всі інші комбінації відштовхуються. Магніти в довгих елементах сильніші, ніж у коротких. Довгі стрижні (палички) можуть підняти більшу вагу або зміцнювати зв'язки. Металеві кульки SmartMax притягуються всіма стрижнями, незалежно від їх кольору. До однієї кульки можна приєднати понад 20 елементів!

Безпека
Не турбуйтеся про те, що ваш малюк потягне до рота або проковтне деталь SmartMax. Всі елементи мають розмір більше ніж 3 см, таким чином, не можуть бути проковтнуті. Деталі SmartMax склеюються разом та остаточно зварюються ультразвуком. Це унеможливлює розбирання деталей малюками. SmartMax виготовляється з високоякісних матеріалів, які роблять деталі справді міцними.

Конструктор Smartmax Мій перший тотем (SMX 230)

Характеристики Конструктор Smartmax Мій перший тотем (SMX 230)

Артикул SMX 230
Вік 1.5+
Виробник Smartmax
Габарити упаковки 240 х 240 х 60 мм
Матеріал пластик
Модель Мой первый тотем
Стать для хлопчиків; для дівчаток
Гарантія, міс 0
Жанр геометричні фігури
Країна виробництва Угорщина
Кількість деталей 8

Відгуки (0) Конструктор Smartmax Мій перший тотем (SMX 230)

Відгуків про цей товар ще не було.

Конструктор Smartmax Мій перший тотем (SMX 230)
Ви дивилися