Каталог
0
Настільна гра Lords of Boards Ініш. Пори року (доповнення), українська (LOB2108UK)
Настільна гра Lords of Boards Ініш. Пори року (доповнення), українська (LOB2108UK)
Настільна гра Lords of Boards Ініш. Пори року (доповнення), українська (LOB2108UK)
2 484грн
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Настільна гра Lords of Boards Ініш. Пори року (доповнення), українська (LOB2108UK)

Модель: LOB2108UK
Закінчується
2 484грн
Доставка 03.07.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вiд 0.01 грн
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 30 грн. Терміни доставки до відділення «Justin» 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис Настільна гра Lords of Boards Ініш. Пори року (доповнення), українська (LOB2108UK)

«Inis: Seasons of Inis» - комплексне доповнення для улюбленого ареа контрола Гікача - настільної гри «Ініш». Доповнення «Сезони» складається з п'яти модулів. Тепер в «Ініш» можна буде грати вп'ятьох, а базова гра стане ще глибшою і варіативнішою.

СЕЗОНИ ІНІША: СВЯЩЕННІ СВЯТА

Гравці отримують карти сезонів. Поруч з полем розміщується жетон сезонів. Тепер фазу зібрання завершує крок «Священних свят». У кожному сезоні одне свято - Імболк, Белтейн, Лугнасад або Самайн. Залежно від сезону спрацьовують ефекти того чи іншого кельтського свята. Ефекти діють протягом сезону, потім маркер на жетоні сезонів пересувається - і вступає в силу нове свято.

ОСТРОВА ТА ГАВАНІ

У грі з'являється новий тип територій - острови, а також новий тип будівель - гавані. Плитки островів можна відрізнити за блакитними краями. Острови не приєднуються до інших територій, а викладаються відокремлено.

Жетон гавані повинен приєднуватися лише до однієї території. Жетони гаваней не можна оточувати іншими територіями, оскільки у них повинен бути вихід до моря. Території з гаванями вважаються сусідніми, тобто клани можуть потрапити на них після дії переміщення або відступу.

П'ЯТИЙ ГРАВЕЦЬ - АФРОКЕЛЬТИ

Мріяли зіграти в «Ініш» уп'ятьох? Ось вам компоненти для п'ятого гравця - чорненькі клани, жетон претендента й чотири нові карти дій, які затасовуються у відповідну колоду.

  • Філіди. Дозволяє викласти на загальній території жетон філіда і проголосити на ній мир до кінця сезону.
  • Співдружність. Дозволяє вивести клани (свої та вибраного гравця) з загальної території на сусідню, і там битися.
  • Король і земля. Віддайте карту переваги гравцеві на тій самій території - й отримаєте жетон подвигу. Або скиньте карту переваги, щоб отримати карту епосу.
  • Дружність кланів. Додайте один клан на територію з вашими кланами або додайте по одному клану на кожну спільну територію з вашими кланами.
ЖЕТОН КОРОЛЯ. КОЛИ НЕ ВИСТАЧАЄ ТЕРПІННЯ...

Щоб скоротити час партії (особливо у грі вп'ятьох), використовується двосторонній жетон з модуля «Нам потрібен король». На початку партії він кладеться боком з заголовком «Нам потрібен король».

  1. Під час перевірки переможних умов, якщо є кілька претендентів з рівнозначними досягненнями, але водночас ніхто з них не є бреном, ці гравці отримують по одному жетону подвигу, а жетон короля перевертається стороною «Ми вимагаємо короля!».
  2. Якщо жетон перевернути боком «Ми вимагаємо короля!», партія закінчиться після поточного раунду. Ніхто не досяг переможних умов? У такому разі перемагає брен. Якщо знову буде рівність без участі брена, перемагають усі претенденти.
НОВІ КАРТИ ЕПОСУ

Модуль складається з п'ятнадцяти нових епічних карт. Знаєте всі епічні карти напам'ять? Захотілося різноманітності? Тоді затасуйте нові карти епосів у відповідну колоду - і здійснюйте такі трюки, які й не снилися вашим противникам.

Настільна гра Lords of Boards Ініш. Пори року (доповнення), українська (LOB2108UK)

Характеристики Настільна гра Lords of Boards Ініш. Пори року (доповнення), українська (LOB2108UK)

Артикул LOB2108UK
Вік від 12 років
Виробник Lords of Boards
Комплектація 67 карток: 17 карт дій 16 карт переваг 30 карт епосів 4 картки-пам'ятки 18 зданий: 9 святилищ 8 цитаделів 1 столиця 16 територій 15 жетонів: 1 жетон колод 1 жетон зграї воронів 4 жетони претендента 10 жетонів подвигів 1 жетон свята 48 фігурок кланів (по 12 кожного кольору)
Матеріал картон; пластик
Мова українська
Модель Ініш. Пори року (доповнення), українська
Гарантія, міс 0
Призначення для всієї родини
Жанр логічні
Країна виробництва Україна
Тематика бої та битви
Кількість гравців від 4
Розміри коробки 30 х 30 х 7 см

Відгуки (0) Настільна гра Lords of Boards Ініш. Пори року (доповнення), українська (LOB2108UK)

Відгуків про цей товар ще не було.

Настільна гра Lords of Boards Ініш. Пори року (доповнення), українська (LOB2108UK)
Ви дивилися