Каталог
0
Свічка запалювання Brisk DR15YC9
Свічка запалювання Brisk DR15YC9
Свічка запалювання Brisk DR15YC9
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Свічка запалювання Brisk DR15YC9

Модель: DR15YC9
Знято з вироб./продажу

Опис Свічка запалювання Brisk DR15YC9

Свічки запалювання Brisk призначені для запалення палива в бензинових двигунах. Компанія подбала про високу якість деталей і їх тривалий термін служби. Головна мета виробника - це виконання вимог і передбачення очікувань клієнтів. Крім того, він гарантує відсутність матеріальних і виробничих дефектів. Фірма Brisk сертифікована відповідно до IATF 16949.
Корпус свічок запалювання Brisk DR15YC9.1K 1570 виготовляється методом холодного пресування і має захист поверхні від корозії. Дані свічки запалювання мають високу міцність до розриву. Різьба має стандартизований діаметр і становить 14 мм. Для виготовлення автомобільних свічок запалювання Brisk використовуються якісні і дорогі матеріали. Центральний електрод має високу теплопровідність і стійкість до хімічного і температурного впливу в камері згоряння. Ущільнювальна шайба свічки пристосовується до потреб дотичних поверхонь. Свічки запалювання Brisk володіють досконалою формою кінчиків ізолятора. Завдяки чому мають необхідні властивості для електричної міцності ізоляції в агресивному середовищі.

Характеристики Свічка запалювання Brisk DR15YC9

Артикул DR15YC9
Виробник Brisk
Довжина різьби 19 мм
Модель DR15YC9
Гарантія, міс 0
Відстань між електродами 0.9 мм
Розмір гайкового ключа 16 мм
Кількість бокових електродів одноелектродна
Країна виробництва Чехія

Відгуки (0) Свічка запалювання Brisk DR15YC9

Відгуків про цей товар ще не було.

Аналоги