Каталог
0
Маршрутизатор ASUS RT-AX86U PRO
Маршрутизатор ASUS RT-AX86U PRO
Маршрутизатор ASUS RT-AX86U PRO
14 561грн
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Маршрутизатор ASUS RT-AX86U PRO

Модель: RT-AX86U PRO
Закінчується
14 561грн
Доставка 09.05.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вiд 0.01 грн
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 30 грн. Терміни доставки до відділення «Justin» 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис Маршрутизатор ASUS RT-AX86U PRO

Стандарт Wi-Fi 6

Маршрутизатор ASUS RT-AX86U Pro пропонує всі переваги стандарту Wi-Fi 6 (802.11ax), при цьому залишаючись сумісним з усіма бездротовими пристроями попередніх поколінь.

Грати без компромісів

Щоб наділити максимальним пріоритетом мережевий трафік від певного пристрою, досить під'єднати пристрій - комп'ютер або консоль - кабелем до спеціального геймерського порту маршрутизатора RT-AX86U Pro.

Висока продуктивність

У маршрутизаторі RT-AX86U Pro використовується 4-ядерний 64-бітний процесор, що працює на частоті 2 ГГц. Його потужності вистачить для будь-яких навантажень. Він забезпечує зростання пропускної спроможності мережі на 18% для блискавичної передачі даних і поліпшених ігрових можливостей.

Інтернет-підключення на швидкості 2 Гбіт/с

Маршрутизатор ASUS RT-AX86U Pro усуває всі бар'єри, що перешкоджають комфортній грі. Він підтримує інтернет-підключення з пропускною спроможністю 2 Гбіт/с, даючи змогу розкрити весь потенціал високошвидкісних дротових і бездротових мережевих інтерфейсів.

Прискорення програм

Трафік-менеджер Adaptive QoS дає змогу задати пріоритети використання мережевого з'єднання застосунками різних типів (ігри, потокове відео, веб-серфінг тощо).

Wi-Fi для великого будинку

Технологія AiMesh дає змогу легко об'єднати кілька сумісних маршрутизаторів ASUS у єдину мережу Wi-Fi для покриття всього будинку, хоч би яким великим він був. У межах такої мережі AiMesh користувач отримує централізований контроль над усіма маршрутизаторами та безшовний роумінг - перехід від одного вузла до іншого здійснюється автоматично. AiMesh - розумне рішення для усунення "мертвих" зон!

Безпечний перегляд веб-сторінок

Інтернет може містити неприйнятний вміст, нав'язливу рекламу, а також інший контент, який може мати ризик безпеки. Функція ASUS Safe Browsing допомагає блокувати небажаний вміст одним дотиком екрана смартфона, додаткові програми для цього не потрібні. Фільтрація на основі DNS не вплине на продуктивність маршрутизатора. Існує навіть можливість відфільтрувати відвертий вміст у результатах пошуку, щоб захистити дітей, які користуються Інтернетом.

Комплексний захист домашньої мережі

Крім підтримки нового протоколу безпеки WPA3, ASUS RT-AX86U Pro містить у собі систему інформаційної безпеки AiProtection Pro на основі розробок компанії Trend Micro, яка забезпечує захист від інтернет-загроз для всіх підключених до неї пристроїв.

Маршрутизатор ASUS RT-AX86U PRO

Характеристики Маршрутизатор ASUS RT-AX86U PRO

Артикул RT-AX86U PRO
Виробник ASUS
Модель RT-AX86U PRO
Гарантія, міс 12
Країна виробництва Китай

Відгуки (0) Маршрутизатор ASUS RT-AX86U PRO

Відгуків про цей товар ще не було.

Маршрутизатор ASUS RT-AX86U PRO
Ви дивилися