Каталог
0
Люлька X-Lander X-Pram light DUSK VIOLET (70576)
Люлька X-Lander X-Pram light DUSK VIOLET (70576)
Люлька X-Lander X-Pram light DUSK VIOLET (70576)
7 182грн
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Люлька X-Lander X-Pram light DUSK VIOLET (70576)

Закінчується
7 182грн
Доставка 16.05.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вiд 0.01 грн
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 30 грн. Терміни доставки до відділення «Justin» 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис Люлька X-Lander X-Pram light DUSK VIOLET (70576)

Люлька X-Lander X-Pram light DUSK VIOLET (70576) - це надійний і універсальний предмет, який можна використовувати в різних умовах. Нова люлька для новонароджених має стандартні розміри і дуже надійну конструкцію. Вона виготовлена ​​з міцного металевого сплаву, який може витримувати будь-які можливі удари.

Крім цього, конструкція люльки виготовлена ​​таким чином, що люлька дитяча може бути встановлена ​​на шасі X-lander, в тому числі X-Cite, X-Move, X-Pulse (крім X-Run). Вона має надійні фіксатори, за допомогою яких люлька міцно кріпиться до шасі без особливих зусиль. Люльку можна використовувати в якості дитячого ліжечка або навіть закріплювати під час керування автомобілем кріслі, для захисту дитини від поштовхів і ударів.

Особливості люльки X-Lander X-Pram:

люлька виготовлена ​​з ударостійкого металевого сплаву

має систему універсальних надійних фіксаторів

легко знімається і встановлюється на будь-яке шасі

оббита м'яким красивим матеріалом

Під торговою маркою X-Lander виготовляються такі види продукції, як інноваційні дитячі коляски та автомобільні крісла. Бренд належить польській компанії Deltim, яка знаходиться на ринку дитячих товарів вже більше п'ятдесяти років. На сьогоднішній день продукція під торговою маркою X-Lander користується високим попитом серед батьків багатьох країн Європи. Популярні дитячі товари під даним брендом і серед українських споживачів. Продукція від X-Lander надійна, функціональна, ергономічна, а також, зручна в зберіганні і збірці.

Над кожною новинкою модельного ряду X-Lander працюють кваліфіковані польські дизайнери і конструктори. Презентабельні коляски від X-Lander характеризуються високою прохідністю, а автокрісла - гарантовано високим рівнем безпеки і комфорту дитини. Кожна одиниця продукції перед реалізацією проходить ряд тестувань і випробувань, її висока якість підтверджується міжнародними та європейськими сертифікатами. Крім автомобільних крісел і колясок, клієнтам компанії X-lander пропонується також широкий асортимент дитячого одягу, сумок, термосів та інших виробів, необхідних всім молодим батькам.

Люлька X-Lander X-Pram light DUSK VIOLET (70576)

Характеристики Люлька X-Lander X-Pram light DUSK VIOLET (70576)

Артикул 70576
Виробник X-Lander
Колір фіолетовий
Модель X-Pram light DUSK VIOLET
Гарантія, міс 6
Країна виробництва Польща
Вік дитини до 6 місяців

Відгуки (0) Люлька X-Lander X-Pram light DUSK VIOLET (70576)

Відгуків про цей товар ще не було.

Люлька X-Lander X-Pram light DUSK VIOLET (70576)
Ви дивилися