Каталог
0
Люлька Cybex Priam Lux by Alec Voelkel Rockstar (522000883)
Люлька Cybex Priam Lux by Alec Voelkel Rockstar (522000883)
Люлька Cybex Priam Lux by Alec Voelkel Rockstar (522000883)
24 988грн
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Люлька Cybex Priam Lux by Alec Voelkel Rockstar (522000883)

Модель: 522000883
Закінчується
24 988грн
Доставка 15.05.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вiд 0.01 грн
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 30 грн. Терміни доставки до відділення «Justin» 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис Люлька Cybex Priam Lux by Alec Voelkel Rockstar (522000883)

Практична люлька Cybex Priam Lux (Сайбекс Приам Люкс) є втіленням класичної німецької надійності. Дана модель розрахована на прогулянки з дитиною, вага якої не перевищує дев'яти кілограмів (зазвичай одного року). Вона оснащена всіма функціями, які можуть зацікавити сучасних батьків, які живуть в динамічному темпі. Її функціонал поліпшений за рахунок полегшеного корпусу, міцної оббивки і чохла для неї, який відмінно тримає форму. Люлька Cybex Priam Lux (Сайбекс Приам Люкс) легка, безпечна і дуже зручна для малюка з перших днів його життя. Її можна використовувати для безтурботних прогулянок як по міських вулицях, так і по просілкових доріжках. Яскравим доповненням до високого функціоналу стало стилістичне оформлення оригінальної моделі від німецького бренду. Однотонна оббивка темного кольору відрізняється практичністю і відмінно вписується в урбаністичний стиль. Така модель обов'язково приверне до себе увагу. Це справжня знахідка для модних мам і сучасних тат.

Переваги Cybex люльки Priam Lux

Люлька Cybex Priam Lux (Сайбекс Приам Люкс) компактна, але комфортна для малюка з перших днів його життя. Її при необхідності можна використовувати до однорічного віку. Зовні виробник обробив її міцним синтетичним матеріалом, який не вигоряє на сонці. З внутрішньої сторони вона оббита натуральним матеріалом, який має гіпоалергенні властивості. На дні люльки, виконаної з міцного пластику, передбачені підніжки. Завдяки їх наявності люльку можна використовувати в якості мобільної колиски. М'який матрац зробить прогулянки ще більш комфортними. Він оснащений функцією пам'яті. У капюшон люльки Cybex Priam Lux (Сайбекс Приам Люкс) вмонтована ручка, завдяки якій її можна переносити разом з дитиною. Крім того, завдяки наявності застібки-блискавки до каптура можна додавати додаткову секцію. На ній виробник передбачив оглядове віконце, щоб в будь-який момент мама могла спостерігати за малюком.

У комплектацію входить утеплений чохол, а великий капюшон, який регулюється безшумно з зовнішнього боку, надійно вкриє маленького мандрівника від яскравих сонячних променів, вітру, дощу і снігу. Відмінною особливістю даної моделі є наявність сітчастих вставок на капюшоні і задній панелі люльки. Завдяки цьому рішенню навіть в спекотну літню погоду в колисці підтримується оптимальний для дитини мікроклімат. Монтаж люльки на шасі здійснюється в лічені секунди завдяки наявності спеціальної кнопки.

Люлька Cybex Priam Lux by Alec Voelkel Rockstar (522000883)

Характеристики Люлька Cybex Priam Lux by Alec Voelkel Rockstar (522000883)

Артикул 522000883
Вага 4.9 кг
Виробник Cybex
Колір вишневий
Модель Priam Lux by Alec Voelkel Rockstar
Размеры 87 х 48 х 25-60 см
Гарантія, міс 12
Країна виробництва Китай
Вік дитини з народження
Вага дитини до 9 кг
Внутрішній матеріал бавовна
Зовнішній матеріал текстиль

Відгуки (0) Люлька Cybex Priam Lux by Alec Voelkel Rockstar (522000883)

Відгуків про цей товар ще не було.

Люлька Cybex Priam Lux by Alec Voelkel Rockstar (522000883)
Ви дивилися