Каталог
0
Електросамокат Airbike Smart (858)
Електросамокат Airbike Smart (858)
Електросамокат Airbike Smart (858)
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Електросамокат Airbike Smart (858)

Знято з вироб./продажу

Опис Електросамокат Airbike Smart (858)

Якість електросамокатів

AirBike підтверджено Для того щоб отримати декларацію про відповідність потрібно пройти ретельну перевірку і документування всіх якісних характеристик. Купуючи сертифіковану продукцію можна бути впевненим в якості і надійності товару.


Airbike SMART - це стильний електросамокат з масивну конструкцію і прекрасної маневреністю. Незалежно від того на хорошому покритті або по бездоріжжю, ви будете пересуватися впевнено і комфортно, завдяки високоякісним матеріалам і надійної ергономічній конструкції підвіски. Airbike оснащений системою BMS, яка стежить за станом батареї захищаючи її від перегріву, короткого замикання, перенапруження струмом, перезарядженням або перевантаженням. Через одержуваного комфорту ви більше не зможете обійтися без електросамоката Airbike SMART. Завдяки мотору потужністю 36В / 380 Вт ви можете легко зібратися з друзями, поїхати на роботу або просто відправитися в поїздку з максимальною швидкістю до 25 км / год і кутом нахилу до 16%. Високе розташування дека дозволить з легкістю долати невеликі перешкоди під час їзди. Airbike SMART оснащений акумулятором ємністю 36V / 7.5A / год, якого вистачає для подолання шляху до 30 км на одному заряді. Дані батареї володіють великим ресурсом і надійністю, навіть після великої кількості циклів заряду / розряду зберігають максимальну енергоємність.

Характеристики Електросамокат Airbike Smart (858)

Артикул 858
Вага 17 кг
Виробник Airbike
Колір чорний
максимальна швидкість 25 км/г
Модель Smart
Потужність 380 Вт
Ємність батареї 2500 mAh
Гарантія, міс 6
Діаметр коліс 8"
Максимальне навантаження 100 кг
Ландшафт асфальт
Пробіг від одного заряду 30 км
Країна виробництва Китай

Відгуки (0) Електросамокат Airbike Smart (858)

Відгуків про цей товар ще не було.

Аналоги
Ви дивилися
Залишити відгук
Знято з вироб./продажу