Каталог
0
Серверна материнська плата ASUS WS C246M PRO
Серверна материнська плата ASUS WS C246M PRO
Серверна материнська плата ASUS WS C246M PRO
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Серверна материнська плата ASUS WS C246M PRO

Модель: WS C246M PRO
Знято з вироб./продажу

Опис Серверна материнська плата ASUS WS C246M PRO

Серверна МП ASUS WS C246M PRO

Оптимізований дизайн для кращої ефективності охолодження і стабільностіПоддержівает до трьох незалежних дисплеїв одночасно через HDMI, DisplayPort і VGAУскоренная швидкість передачі даних до 32 Гбіт / с з M.2Встроенний USB 3.1 для швидкої швидкості передачі даних до 10 Гбіт / сДвойная гигабитная мережу IntelПріложеніе для адміністрування ASUS Control Center

Материнська плата WS C246M PRO пропонує потужні засоби віддаленого адміністрування і програмного забезпечення ASUS Control Center. Вони будуть ефективні в рамках комп'ютерної інфраструктури невеликих компаній. Зручність підключення.

WS C246M PRO дозволяє вивести на передню панель відповідного комп'ютерного корпусу інтерфейс USB новітнього стандарту. M.2. Підтримка роз'ємів M.2 (до 32 Гбіт / с). Використовуючи чотири лінії PCI Express 3.0, роз'єми M.2 забезпечує швидкість передачі даних до 32 Гбіт / с. Він ідеально підходить для підключення сучасних твердотільних накопичувачів.

ASUS Control Center

Програмне забезпечення ASUS Control Center - додаток для централізованого управління комп'ютерної інфраструктурою на базі робочих станцій, серверів і цифрових табло виробництва ASUS. Серед його можливостей є такі: віддалене оновлення BIOS, віддалений моніторинг безлічі комп'ютерів через мобільні пристрої, оновлення програмного забезпечення одним клацанням миші і багато іншого.

Технологія SafeSlot. Захист слотів розширення

SafeSlot - це особливий спосіб кріплення слота PCIe на основі додаткових внутрішніх металевих елементів, які забезпечують підвищену міцність і стійкість до деформації при установці і витяганні плат розширення.

Характеристики Серверна материнська плата ASUS WS C246M PRO

Артикул WS C246M PRO
Виробник ASUS
Модель WS C246M PRO
Модель чіпсета Intel C246
Слоти розширення 1 x PCI-E x16; 1 x PCI-E x1; 1 x PCI-E x8
Форм-фактор uATX
Гарантія, міс 36
Кількість LAN портів 2 шт
Контролер RAID RAID 0, 1, 5, 10
Сокет 1151
Максимальний обсяг оперативной пам'яті 128 ГБ
Тип оперативной пам'яті DDR4
Кількість роз'ємів оперативної пам'яті 4 шт
Умови повернення Повернення товару можливе лише за умови цілісності заводського пакування
Підтримка пам'яті ECC UDIMM / Unbuffered є
Країна виробництва Тайвань

Відгуки (0) Серверна материнська плата ASUS WS C246M PRO

Відгуків про цей товар ще не було.

Ви дивилися