Каталог
0
Монітор MSI G27C4X
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Монітор MSI G27C4X

Модель: G27C4X
Закінчується
11 038грн
Доставка 17.05.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вiд 0.01 грн
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 30 грн. Терміни доставки до відділення «Justin» 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис Монітор MSI G27C4X

Ігровий монітор MSI Optix G27C4X, призначений для швидких змагальних ігор, має вражаючу частоту оновлення, яка підвищує продуктивність і дає перевагу на полі бою. Оснащений вигнутою 27-дюймовою VA-панеллю 1500R, цей монітор забезпечує високоякісну роздільну здатність 1920 x 1080 з екстремальною частотою оновлення 250 Гц, забезпечуючи чисте та плавне зображення, що підходить для високошвидкісних ігор. Технологія адаптивної синхронізації FreeSync Premium та час відгуку 1 мс (MPRT) працюють на підвищення якості зображення, забезпечуючи відсутність зависань та згладжуючи ігровий процес, гарантуючи сфокусований погляд, необхідний для швидких ігор змагання. Завдяки 1,07 млрд. кольорів, пікової яскравості 300 ніт з підтримкою HDR та коефіцієнтом контрастності 3000:1, в іграх досягається рівномірний баланс між яскравою кольоропередачею та передачею дрібних деталей для глибокого та захоплюючого сприйняття.

Глибока кольорова гама

Незалежно від того, чи ви є гравцем або творцем контенту, монітор G27C4X забезпечує підвищену точність передачі кольору з 90% колірного охоплення DCI-P3 і 113% колірного охоплення sRGB, гарантуючи візуальну оптимізацію мультимедіа та ігор з глибокою деталізацією.

Широкі кути огляду

Завдяки широким кутам огляду монітор G27C4X має велику свободу дій при розміщенні в приміщенні без шкоди для найкращого зображення. Кольори та деталі залишаються чіткими під різними кутами огляду порівняно з іншими моніторами з меншими кутами огляду.

Night Vision

Неважливо, чи весь ваш екран темний або лише кілька ділянок із сильними тінями. Нехай перший у світі інтелектуальний чорний тюнер зробить ваш день яскравішим, висвітливши дрібні деталі у темних областях.

Smart Crosshair

Точка прицілювання автоматично змінює колір, що робить її видимою у будь-який момент часу. Якщо колір точки прицілювання перекриває колір фону, це ускладнюватиме прицілювання.

Технології Anti-Flicker та Blue Light

Сертифіковані TUV Rheinland технології Anti-Flicker та Blue Light Reduction запобігають втомі та напруженню очей, що дуже важливо для збереження зору під час тривалих ігрових сесій.

Вузька рамка

Завдяки дуже вузькій рамці ви зможете насолодитися максимальним зануренням у найсучасніші ігри при встановленні кількох моніторів з кутом огляду 180 градусів. Насолоджуйтесь безперервною роботою між екранами під час ігор, роботи або загального використання комп'ютера.

Монітор MSI G27C4X

Характеристики Монітор MSI G27C4X

Артикул G27C4X
Виробник MSI
Модель G27C4X
Гарантія, міс 36
Країна виробництва Китай

Відгуки (0) Монітор MSI G27C4X

Відгуків про цей товар ще не було.

Монітор MSI G27C4X
Ви дивилися
Залишити відгук
11 038грн
Закінчується