Каталог
0
Проектор BenQ LW550
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Проектор BenQ LW550

Закінчується
36 249грн
Доставка 05.05.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вiд 0.01 грн
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 30 грн. Терміни доставки до відділення «Justin» 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис Проектор BenQ LW550

Компания BenQ разработала универсальный проектор, который можно использовать как в офисе, так и дома. На нем все равно качественно и четко можно просматривать презентации, графики и любимые фильмы. Технология DLP позволит проектировать кристально чистые, сверхбыстрые и плавные изображения без дрожания. Смотреть видеоролики, презентации или другой контент можно в качестве WUXGA.

Качественный и достаточно громкий звук обеспечивается с помощью встроенного динамика на 10 Вт. Поэтому это не только практичный, но и выгодный вариант, потому что он позволит сэкономить на покупке акустической системы или колонок. Следует отметить, что громкости звука хватит только для небольших комнат.

Ресурса лампы хватит на 20 тысяч часов работы в нормальном режиме, на 30 тысяч часов в экономическом режиме. Этот режим не только увеличит срок службы лампы, но и сэкономит потребление электроэнергии. Проекторы BenQ будут выключать питание через 16–20 минут бездействия, чтобы избежать беспокойства по поводу потери энергии и неправильного использования оборудования.

Доступные режимы презентации и таблиц с помощью которых вы сможете четко донести свое мнение до коллег или учеников.

BenQ LW550 получил все нужные порты. HDMI и USB для подключения цифровых и аналоговых источников (игровые консоли, ноутбуки).

Дизайн изделия стильный и элегантный одновременно выполнен в белом. Такой проектор сможет подчеркнуть любой дизайн помещения. Его можно устанавливать на стол или подвешивать на потолок. 

Проектор BenQ LW550

Характеристики Проектор BenQ LW550

Артикул LW550
Виробник BenQ
Модель LW550
Гарантія, міс 36
Країна виробництва Китай

Відгуки (0) Проектор BenQ LW550

Відгуків про цей товар ще не було.

Проектор BenQ LW550
Ви дивилися
Залишити відгук
36 249грн
Закінчується