Каталог
0
Варочна поверхня Bosch PIF 672FB1E (PIF672FB1E)
Варочна поверхня Bosch PIF 672FB1E (PIF672FB1E)
Варочна поверхня Bosch PIF 672FB1E (PIF672FB1E)
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Варочна поверхня Bosch PIF 672FB1E (PIF672FB1E)

Модель: PIF672FB1E
Знято з вироб./продажу

Опис Варочна поверхня Bosch PIF 672FB1E (PIF672FB1E)

Варильна поверхня BOSCH PIF 672FB1E (PIF672FB1E) - це індукційна варильна поверхня з вишуканим дизайном зі скошеним фронтальним краєм та металевими боковими профілями. Дана модель ідеально впишеться в сучасну кухню, а завдяки надійності і високій якості, вона буде приносити вам радість і полегшувати процес готування довгі роки. Поверхня виконана з білої склокераміки. Безсумнівним достоїнством склокерамічних панелей є абсолютно рівна поверхня, яка не боїться подряпин, не нагрівається і легко очищається.

Варильна поверхня для приготування різних страв обладнана 4 індукційними конфорками з функцією розпізнавання наявності посуду. Сенсорна панель управління DirectSelect розташована фронтально, що дозволить вам зручно регулювати потужність. Сила потужності легко регулюється за допомогою дотику. А функція блокування поверхні захистить від раптового включення. Автовимкнення, таймер – це незамінні функції, які є в сучасній панелі. Також є двопозиційні індикатори залишкового тепла, які покажуть остаточне охолодження поверхні. Стильний вигляд поверхні зробить Вашу кухню неповторною, а Вам підніме настрій за будь-яких обставин.

Характеристики Варочна поверхня Bosch PIF 672FB1E (PIF672FB1E)

Артикул PIF672FB1E
Виробник Bosch
Колір білий
Модель PIF 672FB1E
Також шукають індукційні білі; склокерамічні з сенсорним управлінням
Тип поверхні електрична
Управління сенсорне
Функції турбо-режим; таймер; автовідключення; індикатор залишкового тепла; розпізнавання наявності посуду; захист від дітей; розширювальна зона
Гарантія, міс 24
Країна виробництва Іспанія
Висота в упаковці (см) індукційні
Товар-набір склокераміка
Кількість конфорок 4
Діаметр і потужність конфорок Задня ліва 1.8 кВт; Передня ліва 1.8 кВт; Задня права 1.4 кВт; Передня права 2.2 кВт

Відгуки (0) Варочна поверхня Bosch PIF 672FB1E (PIF672FB1E)

Відгуків про цей товар ще не було.

Аналоги
Ви дивилися