Каталог
0
Варочна поверхня Siemens EX 375FXB1E (EX375FXB1E)
Варочна поверхня Siemens EX 375FXB1E (EX375FXB1E)
Варочна поверхня Siemens EX 375FXB1E (EX375FXB1E)
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Варочна поверхня Siemens EX 375FXB1E (EX375FXB1E)

Модель: EX375FXB1E
Знято з вироб./продажу

Опис Варочна поверхня Siemens EX 375FXB1E (EX375FXB1E)

Вражаючі технології. Неперевершений дизайн.
З побутовою технікою Siemens приготування їжі і випічка - суцільне задоволення. Їх інноваційні технології та зручні функції звільняють вас від монотонної роботи і надихають вас на створення кулінарних шедеврів. Побутова техніка Siemens встановлює нові стандарти якості завдяки захоплюючому дизайну і високоякісним матеріалам.

Різноманітність існуючих вбудованих варильних панелей Siemens дарує сучасної господині можливість приготувати на своїй кухні практично будь-який, навіть найскладнішу і екзотичну страву.

Моментально нагріваються, моментально остигають. powerInduction від Siemens.
З індукційними плитами Siemens, ви можете приготувати ваші улюблені страви швидко і легко. Завдяки технології powerInduction, вони використовують електромагнетизм для вироблення тепла тільки тоді, коли вам це потрібно - прямо на дні каструлі і сковорідки. Необхідне тепло генерується моментально і зникає так само швидко при відключенні. Ви можете регулювати температуру у варочних зонах дуже швидко і точно.

Ще одна перевага: рідина, що википає, не прикипить, оскільки склокерамічна поверхня, майже не нагрівається. Таким чином, навіть якщо щось розіллється, ви можете просто витерти це губкою.

Ви гарантовано отримаєте задоволення від роботи з плитою завдяки інноваційним функціям від Siemens, які дозволяють розставляти каструлі і сковорідки на індукційній варильній панелі так, як ви хочете. Це означає максимальну свободу в приготуванні їжі.

Варильна поверхня Siemens EX 375FXB1E - індукційна панель з інноваційними функціями, які надають високий рівень гнучкості приготування в будь-якій ситуації.

Характеристики Варочна поверхня Siemens EX 375FXB1E (EX375FXB1E)

Артикул EX375FXB1E
Виробник Siemens
Колір чорний
Модель EX 375FXB1E
Також шукають склокерамічні з сенсорним управлінням
Тип поверхні електрична
Управління сенсорне
Функції турбо-режим; автовідключення; індикатор залишкового тепла; розпізнавання наявності посуду; захист від дітей; розширювальна зона
Гарантія, міс 24
Країна виробництва Іспанія
Тип нагрівальних елементів (конфорки) індукційні
Матеріал поверхні склокераміка
Кількість конфорок 2
Діаметр і потужність конфорок Задня 2.2 кВт; Передня 2.2 кВт
Розміри ніші для вбудовування 27 х 49 см

Відгуки (0) Варочна поверхня Siemens EX 375FXB1E (EX375FXB1E)

Відгуків про цей товар ще не було.

Аналоги
Ви дивилися