Каталог
0
Витяжка кухонна Elica STRIPE WH/90/A/LX
Витяжка кухонна Elica STRIPE WH/90/A/LX
Витяжка кухонна Elica STRIPE WH/90/A/LX
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Витяжка кухонна Elica STRIPE WH/90/A/LX

Модель: STRIPE WH/90/A/LX
Знято з вироб./продажу

Опис Витяжка кухонна Elica STRIPE WH/90/A/LX

Витяжка кухонна ELICA STRIPE WH / 90 / A / LX
Ідеальний зовнішній вигляд кухні цілком і повністю залежить від використовуваної побутової техніки. У розряд таких впливових елементів кулінарної майстерні неодмінно входить і витяжка, головна функція якої відведення забрудненого повітря. Але розташування зобов'язує її бути стильною і привабливою. Висунутим вимогам ідеально задовольняє витяжка кухонна ELICA STRIPE BL / 90 / A / LX з похилим оформленням і декором зі скла, яке надає витонченості та функціональної ефективності. За продуктивність ELICA STRIPE WH / 90 / A / LX у відповіді потужний двигун, а також ефективна конструкція.

Чотири швидкості можуть забезпечити обсяг відведеного повітря рівний 900 м3 на годину, що дозволяє представленої витяжці при інших рівних перевершувати конкурентів в 1,5 рази. Зручний алюмінієвий фільтр легко миється і не вимагає ретельного догляду. Щоб ранковий сніданок не супроводжувався жахливим металевим вереском, в витяжці ELICA STRIPE WH / 90 / A / LX рівень шуму обмежується на позначці 60 Дб. Вдала конструкція в поєднанні з сучасними компонентами просто творять чудеса. Особливості ELICA STRIPE WH / 90 / A / LX: панель управління Touch Control з підсвічуванням підкреслює безперервні суцільні лінії, надає елегантність витяжці і спрощує догляд за нею.). Швидкості: 3 + інтенсивний режим роботи (в режимі роботи Intensitime витяжка пускає в хід мотор на максимально допустимій потужності протягом 5 хвилин для всмоктування великих обсягів диму або пари). Освітлення: галогенні лампи 2х20 Ватт. Максимальна продуктивність: 900 м3 / год.

Характеристики Витяжка кухонна Elica STRIPE WH/90/A/LX

Артикул STRIPE WH/90/A/LX
Виробник Elica
Габарити 1465 х 898 х 137 мм
Колір білий
Матеріал корпусу фарбований метал, скло
Модель STRIPE WH/90/A/LX
Особливості можливість встановлення вугільного фільтра
Потужність 265 Вт
Продуктивність 1200 м3/год
Режим роботи відведення повітря і рециркуляція
Також шукають потужні
Тип похила
Гарантія, міс 12
Тип монтажу настінна
Тип управління сенсорне
Країна виробництва Польща
Рівень шуму 65 Дб
Ширина корпусу 90 см
Діаметр вентиляційної труби 150 мм
Фільтри алюмінієвий
Кількість швидкісних режимів 4
Лампи 2х20 Вт

Відгуки (0) Витяжка кухонна Elica STRIPE WH/90/A/LX

Відгуків про цей товар ще не було.

Аналоги
Ви дивилися
Залишити відгук
Знято з вироб./продажу