Каталог
0
Варочна поверхня Eleyus GRACIA 60 IS EF
Варочна поверхня Eleyus GRACIA 60 IS EF
Варочна поверхня Eleyus GRACIA 60 IS EF
5 804грн
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Варочна поверхня Eleyus GRACIA 60 IS EF

Модель: GRACIA 60 IS EF
Закінчується
5 804грн
Доставка 15.05.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вiд 0.01 грн
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 30 грн. Терміни доставки до відділення «Justin» 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис Варочна поверхня Eleyus GRACIA 60 IS EF

Стиль і функціональність
Варильна поверхня газова ELEYUS GRACIA від національного бренда вбудованої техніки ELEYUS — це результат професіоналізму, багаторічного досвіду та турботи про покупця. Варильна поверхня ELEYUS GRACIA стане ідеальним доповненням до будь-якого інтер'єру та складе гармонійний комплект з іншою побутовою технікою на вашій кухні. ELEYUS GRACIA виготовлена з емальованого металу високої якості, який не тільки має привабливий естетичний вигляд, але й простий у догляді, що неможливо не оцінити.

Зручні емальовані решітки
Дві емальовані решітки сучасного дизайну сподобаються вам, адже вони зручні у використанні та догляді. Емальована сталь є довговічним матеріалом, який здатний витримувати високі температури, забезпечуючи стійкість посуду різних діаметрів.

Безпека — один із ключових принципів ELEYUS
Сучасні газові поверхні ТМ ELEYUS — це гарантія безпеки вашого дому. ELEYUS GRACIA обладнана системою газ-контролю, який вимикає подавання газу у разі випадкового загасання полум'я. Безпечне використання газової варильної поверхні також забезпечене поворотними перемикачами з блокуванням, які унеможливлюють випадкове ввімкнення (для ввімкнення треба натиснути на перемикач і повернути його). Для підтвердження високої якості та безпеки у використанні всі газові варильні поверхні ТМ ELEYUS проходять чотирирівневий контроль герметичності з'єднань газової арматури на різних етапах виробництва.

Продумане розміщення конфорок
Варильна поверхня газова ELEYUS GRACIA обладнана чотирма конфорками: однією швидкою (2.5 кВт), двома напівшвидкими (1.7 кВт кожна) й однією допоміжною (0.9 кВт). Варто зауважити, що швидка конфорка розроблена у такий спосіб, що її розташування й потужність захищають поверхню стіни від нагрівання. Електропідпалювання із керуванням у ручці робить користування приладом легким і невимушеним. Пальники розташовані на поверхні так і на такій відстані, щоб ви могли використовувати улюблений посуд незалежно від його форм і розмірів. Підняті та розгорнуті до користувача ручки керування розташовані на так званому передньому «подіумі», що забезпечить повний комфорт у користуванні поверхнею. Ручки розташовані нижче від рівня решіток, що унеможливлює їхній контакт із гарячим посудом і запобігає нагріванню.

Варильна поверхня газова комплектується форсунками як для під'єднання до газової магістралі, так і до газового балона (додатковий комплект форсунок).

5 років гарантії — запорука якості!
З вбудованою технікою ELEYUS ви вибираєте якість і надійність, адже ми забезпечуємо гарантію на всю лінійку техніки ELEYUS 5 років! Будьте впевнені, що команда сервісної служби завжди рада допомогти у вашому регіоні.

Варочна поверхня Eleyus GRACIA 60 IS EF

Характеристики Варочна поверхня Eleyus GRACIA 60 IS EF

Артикул GRACIA 60 IS EF
Виробник Eleyus
Колір нержавіюча сталь
Модель GRACIA 60 IS EF
Размеры 58 х 50 х 5.5 см
Також шукають дешеві; недорогі
Тип поверхні газова
Управління механічне
Гарантія, міс 60
Країна виробництва Україна
Матеріал поверхні емаль
Кількість конфорок 4
Діаметр і потужність конфорок Передня ліва 1.7 кВт; Задня ліва 1.7 кВт; Задня права 2.5 кВт; Передня права 0.9 кВт
Матеріал решіток емальована сталь
Розміри ніші для вбудовування 55 х 48 см
Електропідпал так
Газ-контроль є
Кількість решіток 2
Тип використовуваного газу природний газ

Відгуки (0) Варочна поверхня Eleyus GRACIA 60 IS EF

Відгуків про цей товар ще не було.

Варочна поверхня Eleyus GRACIA 60 IS EF
Ви дивилися