Каталог
0
Витяжка кухонна Eleyus Storm G 700 LED SMD 60 BG
Витяжка кухонна Eleyus Storm G 700 LED SMD 60 BG
Витяжка кухонна Eleyus Storm G 700 LED SMD 60 BG
7 008грн
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Витяжка кухонна Eleyus Storm G 700 LED SMD 60 BG

Модель: Storm G 700 LED SMD 60 BG
Закінчується
7 008грн
Доставка 15.05.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вiд 0.01 грн
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 30 грн. Терміни доставки до відділення «Justin» 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис Витяжка кухонна Eleyus Storm G 700 LED SMD 60 BG

Висока якість і функціональність, бездоганний стиль і простота у використанні - все це характеризує продукцію ТМ ELEYUS.
Одним з досягнень команди інженерів-розробників торгової марки є телескопічна кухонна витяжка Storm G 700 LED SMD 60 яка не тільки ідеально доповнить кухню в будь-якому стилі, але і стане незамінною помічницею.

Телескопічна кухонна витяжка Storm G 700 LED SMD 60 володіє широким рядом переваг, які не залишать байдужим навіть самого вимогливого покупця.
Насамперед слід зазначити, що висота вбудованої частини становить лише 138 мм, що дозволить без праці вмонтувати витяжку в стандартну шафку для вбудованої техніки.
Однак, конструктори ТМ ELEYUS зробили практично неможливе - помістили в цей надкомпактний корпус високопотужну турбіну продуктивністю 700куб.м/год., що не має аналогів на сучасному ринку кухонних витяжок.
Сучасний і надійний висувний механізм прикрасить кухню будь-якого стилю і дизайну, а висувна телескопічна панель забезпечить додаткове втягування.
У своїй продукції ми застосовуємо високотехнологічні телескопічні направляючі нового покоління, відмітними рисами яких є нульове потрапляння на них жиру і легкий хід панелі.
Кухонна витяжка Storm G 700 LED SMD 60 пофарбована високоякісною порошковою фарбою, що не тільки надає їй привабливий зовнішній вигляд, але і захищає метал від корозії і робить його надзвичайно довговічним.

Зручне і надійне механічне управління зробить користування витяжкою суцільним задоволенням.
Витяжка Storm G 700 LED SMD 60 обладнана двома світлодіодними лампами, вмикати і вимикати які можна не тільки з допомогою головного вимикача, але і висуненням панелі.
Лампи мають тривалий термін роботи (більше 25 000 годин) і споживають мало енергії.
Світлоэлементи класу СМД виробляють природне м'яке світло, який є найбільш сприятливим для організму і забезпечують мінімальне навантаження на зір.
Крім того, лампи відносяться до поширеної контактної групи цоколем GU10, що дозволяє при необхідності придбати лампу в будь-якому магазині освітлювальної техніки і з легкістю замінити.
Також варто відзначити, що витяжка Storm G 700 LED SMD 60 м'яко, але ефективно освітить Вашу кухню без потреби включення самого пристрою.

Кухонна витяжка Storm G 700 LED SMD 60 може працювати в двох режимах - режимі відводу повітря, рециркуляції.
Саме режим рециркуляції назавжди вирішить проблему очищення повітря в приміщеннях з ускладненим підключенням до вентиляційної шахти.
Щоб забезпечити режим рециркуляції, слід обладнати витяжку двома вугільними фільтрами ELEYUS FW – E14 і зробити вільним вихід повітря з турбіни в простір приміщення.
Команда ТМ ELEYUS подбала, щоб компактний корпус телескопічної витяжки Storm G 700 LED SMD 60 вмістив у собі всі можливі переваги.

Витяжка кухонна Eleyus Storm G 700 LED SMD 60 BG

Характеристики Витяжка кухонна Eleyus Storm G 700 LED SMD 60 BG

Артикул Storm G 700 LED SMD 60 BG
Вага 7 кг
Виробник Eleyus
Габарити 178 х 596 х 276-450 мм
Колір бежевий
Матеріал корпусу метал
Модель Storm G 700 LED SMD 60 BG
Потужність 220 Вт
Продуктивність 700 м3/год
Режим роботи відведення повітря і рециркуляція
Також шукають потужні
Тип телескопічна
Гарантія, міс 60
Тип монтажу в шафу
Тип управління кнопкове
Країна виробництва Україна
Рівень шуму 49.9 дБ
Ширина корпусу 60 см
Діаметр вентиляційної труби 120/150 мм
Фільтри алюмінієвий
Кількість швидкісних режимів 3
Лампи світлодіодні лампи

Відгуки (0) Витяжка кухонна Eleyus Storm G 700 LED SMD 60 BG

Відгуків про цей товар ще не було.

Витяжка кухонна Eleyus Storm G 700 LED SMD 60 BG
Ви дивилися