Каталог
0
Варочна поверхня Siemens EE631BPB1E
Варочна поверхня Siemens EE631BPB1E
Варочна поверхня Siemens EE631BPB1E
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Варочна поверхня Siemens EE631BPB1E

Модель: EE631BPB1E
Знято з вироб./продажу

Опис Варочна поверхня Siemens EE631BPB1E

Скошена передня частина
Варильна поверхня Bosch EE631BPB1E стала справжньою окрасою кухні. Крім того, що вона бездоганно виконує ряд своїх обов'язків, варто зауважити, що її інтеграція в кухонний простір відбувається абсолютно легко. Завдяки тому, що фронт корпусу скошений, ви зможете легко доглядати за пристроєм, протираючи його ганчіркою - монтаж врівень зі стільницею виглядає дуже елегантно і практичний на ділі, тому що не утворює зазорів, в яких збирається бруд.

Чотири індукційні зони
Варильна панель заснована на індукційному принципі роботи. Він дуже енергоеффективний, тому що не розтрачує тепло даремно, а направляє його до справи. Це стало запорукою того, що посуд на конфорках розігрівається дуже швидко, і готування не змусить довго чекати результату. Чотири зони різної форми і розміру під посуд різного форм-фактора відмінно справляються з поставленими завданнями. Функція powerBoost дозволяє збільшити потужність будь-якої з конфорок.

Розпізнавання посуду
Важливою особливістю моделі стала функція розпізнавання посуду. Вона активується в момент, коли ємність стикається з поверхнею панелі. Якщо метал не підходить для створення індукційних струмів, то нагрів не відбудеться. Якщо ж посуд підходить, то варильна поверхня визначає її діаметр.

Два види таймерів
Представлена ​​модель оснащена двома таймерами. Один з них оснащений системою автоматичного відключення, тому сам завершує роботу. Другий же використовує звуковий сигнал для виміру часу, але не зупиняє функціонування, а лише повідомляє.

Регулювання потужності
У вашому розпорядженні 17 ступенів потужності, які можна відрегулювати за допомогою сенсорного блоку управління TouchSelect. Завдяки тому, що інтерфейс простий в освоєнні, він підкориться вам з першого разу.

Характеристики Варочна поверхня Siemens EE631BPB1E

Артикул EE631BPB1E
Вага 11 кг
Виробник Siemens
Колір чорний
Модель EE631BPB1E
Размеры 59.2 х 52.2 х 5.1 см
Також шукають склокерамічні з сенсорним управлінням
Тип поверхні електрична
Управління сенсорне
Функції турбо-режим; таймер; автовідключення; індикатор залишкового тепла; захист від дітей; 17 уровней мощности
Гарантія, міс 24
Країна виробництва Німеччина
Тип нагрівальних елементів (конфорки) індукційні
Матеріал поверхні склокераміка
Кількість конфорок 4
Розміри ніші для вбудовування 56 х 49 см
Максимальна потужність підключення 4600 Вт
Наявність шнура живлення є

Відгуки (0) Варочна поверхня Siemens EE631BPB1E

Відгуків про цей товар ще не було.

Аналоги
Ви дивилися
Залишити відгук
Знято з вироб./продажу