Каталог
0
Духова шафа Whirlpool W7OS44S1H
Духова шафа Whirlpool W7OS44S1H
Духова шафа Whirlpool W7OS44S1H
39 974грн
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Духова шафа Whirlpool W7OS44S1H

Модель: W7OS44S1H
Закінчується
39 974грн
Доставка 07.05.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вiд 0.01 грн
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 30 грн. Терміни доставки до відділення «Justin» 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис Духова шафа Whirlpool W7OS44S1H

W колекції W71 колекції. 4 чудові лінії дизайну. Нескінченна насолода.

Whirlpool розуміє, наскільки важлива кожна деталь у побутовій техніці. Лінійка вбудованої техніки W Collection - це гармонійне поєднання мінімалістичного дизайну та інноваційних технологій. Гладка скляна поверхня та блиск нержавіючої сталі – оптимальний варіант для сучасної кухні. Моделі оснащені інтуїтивно зрозумілим та простим у використанні інтерфейсом. Всі моделі лінійки W7 ідеально поєднуються за дизайном, забезпечуючи гармонійний та вишуканий зовнішній вигляд.

Технологія 6th SENSE Відкрийте для себе технологію, яка думає за Вас

Ви хочете, щоб Ваша вечеря викликала захоплення і всі хотіли добавки? Просто активуйте 6th Sense та отримайте чудові результати. Спеціальні датчики визначать вагу страви, встановлять оптимальну тривалість і контролюватимуть весь процес приготування до завершення. Сучасний та простий у використанні дисплей інформуватиме Вас про час до закінчення процесу.

Assisted displayВаш особистий помічник на кухні

AssistedDisplay – текстовий LCD дисплей. Розбірливі символи та текст нададуть зрозумілі покрокові інструкції з того моменту, як Ви увімкнете духову шафу і до закінчення використання. Після того, як Ви оберете категорію продуктів, духова шафа автоматично вибере необхідну програму та час, необхідний для досягнення найкращого результату. Вам необхідно вибрати один із 40 встановлених рецептів у 6 різних автоматичних програмах і 6th Sense у Вашій духовці крок за кроком проведе Вас до неперевершеного результату.

Функція пари SteamSenseТехнологія пари

Поєднання сили пари та роботи нагрівальних елементів гарантує, що Ваша страва буде соковитою всередині із золотисто-хрусткою скоринкою зовні. Під час приготування при температурі 140 °C–220 °C з парою дозволяє зберегти вагу продуктів та прискорити процес приготування, крім того, такий спосіб дозволяє суттєво скоротити кількість олії, роблячи Ваші страви здоровішими. Ця опція чудово підійде для запікання риби (з максимальною кількістю пари), хліба (з помірною кількістю пари), бісквітів, пирогів та м'яса (з невеликою кількістю пари).

Комбінації приготування 6th Sense LifeStyleРозумне приготування

Комбінації приготування 6th Sense LifeStyle — це функція, яка забезпечить неповторний досвід приготування їжі. Всі улюблені рецепти розділені на категорії за основним продуктом або за Вашими уподобаннями. Наприклад, є рубрика для вегетаріанців, любителів страв гриль тощо. Духова шафа автоматично налаштовує параметри (температура, час приготування, нагрівальний елемент), необхідні для приготування певної страви.

Cook4Ще більше, ще швидше!

Технологія багаторівневого приготування Cook4 надає користувачам унікальну можливість готувати до чотирьох страв одночасно без змішування смаків та ароматів.

MultiflowРівномірне приготування

Циркуляція повітря Multiflow забезпечує рівномірне приготування страви за більш короткий час. Завдяки роботі вентилятора та нагрівальних елементів гаряче повітря буде рівномірно розподілятися по всій камері духової шафи, забезпечуючи рівномірне приготування та тим самим скорочуючи процес приготування.

Ready2CookШвидко та економно!

Як скоротити час приготування? Це просто! Використовуйте функцію Ready2Cook і помістіть блюдо в духовку без попереднього розігріву. Ви отримаєте чудові результати та збережете час та електроенергію.

Система очищення: ГідролітичнаНасолоджуйтеся простотою очищення

Відкрийте для себе ефективний та екологічний спосіб видалення жиру та забруднень у духовці без використання миючих засобів. Увімкніть очищення гідролізом і подивіться, як потужний вплив пари дає приголомшливий ефект. Після завершення процесу очищення просто протріть внутрішню частину губкою. Завдяки низькому енергоспоживання та короткому часу очищення ви можете використовувати гідроліз навіть щодня.

Телескопічні напрямні: 1 рівень Ще більше комфорту

Телескопічні напрямні призначені для простого завантаження та вилучення посуду. Знімні напрямні дозволяють контролювати процес приготування, легко рухати та переміщати деко та грати.

Доводчик дверцят SoftClosingМ'яке закриття дверцят

Завдяки системі SoftClosing в духовці W7OS44S1H від Whirlpool досить легкого натискання, щоб дверцята духовки безшумно і плавно закрилася сама.

Блокування Child lockЗ турботою про найменші кулінари

Духова шафа W7OS44S1H обладнана додатковим захистом - блокуванням панелі керування. Досить просто на кілька секунд затиснути комбінацію клавіш, щоб заблокувати панель управління до закінчення процесу.

Захист від відбитків пальцівБлиск без слідів від пальців

Вам більше не потрібно буде натирати духовку до блиску після кожного дотику. Завдяки спеціальному покриттю Ваша духова шафа позбавиться слідів пальців.

Клас енергоефективності: А+Скоротіть витрати на електроенергію

Духовий

Духова шафа Whirlpool W7OS44S1H

Характеристики Духова шафа Whirlpool W7OS44S1H

Артикул W7OS44S1H
Вага 40.5 кг
Виробник Whirlpool
Габарити 60 х 60 х 57 см
Дисплей так
Додаткові функції конвекція; таймер; нижній нагрів; гриль з обдувом; верхній нагрів; гриль
Кількість програм 8
Клас енергоспоживання А+
Колір нержавіюча сталь
Модель W7OS44S1H
Особливості вентилятор охолодження; автоматичне захисне відключення; блокування панелі керування; знімне скло; амортизація дверцят; відкладений старт; ручний режим; autoRoast: автоматичне запікання; таймер; деко; плавне зачинення дверцят (softClose); термощуп; швидке нагрівання
Підсвічування так
Також шукають з таймером; з грилем; з конвекцією; з телескопічними направляючими
Тип електрична
Управління сенсорне
Гарантія, міс 12
Об'єм 73 л
Країна виробництва Італія
Розміри ніші для вбудовування 60 х 56 х 55 см
Внутрішнє покриття емаль
Система очищення каталітична; емаль легкої очистки
Тип гриля електричний
Тип направляючих телескопічні, дротяні
Кількість скла дверцят 3
Потужність гриля 1800 Вт

Відгуки (0) Духова шафа Whirlpool W7OS44S1H

Відгуків про цей товар ще не було.

Духова шафа Whirlpool W7OS44S1H
Ви дивилися