Каталог
0
Обігрівач Rotex RAS04-H
Обігрівач Rotex RAS04-H
Обігрівач Rotex RAS04-H
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Обігрівач Rotex RAS04-H

Модель: RAS04-H
Знято з вироб./продажу

Опис Обігрівач Rotex RAS04-H

Обігрівач Rotex RAS04-H є представником моделей підлогового типу. Досить компактний і легкий тепловентилятор ROTEX RAS04-H стане для вас ідеальним помічником. який зігріє вас. а в основному ваші ноги. в любоe пору року і в будь-якому місці. де є доступ до електрики.

Переносити тепловентилятор легко за рахунок зручної ручки для переміщення. Для безпеки тепловенітятора передбачений захист oт перегріву. Потужність даної моделі досягає Потужність 2000 Вт. Вибрати потрібну температуру нагрівання дуже просто c допомогою поворотного перемикача.

На порозі опалювального сезону. холодною зимою. І навіть жарким літом - тепловентилятори знадобляться завжди. Це традиційний устрій для обігріву приміщень є універсальним у використанні і однаковою мірою підходить як для квартири. так і для офісу або виробничого приміщення.

Тепловентилятори Rotex швидко починають прогрівати кімнату: як тільки він включений. навколишній холодне повітря починає стикатися з нагрівальним елементом. а вентилятор продуває вже гаряче повітря далі. На відміну від конвектора. в пристрої тепловентілятора використовується примусова циркуляція повітря.

Цим пояснюється оперативність в прогріванні приміщення. Побутовими називають тепловентилятори Rotex з потужністю до 2.5 кВт. Цього вистачає для обігріву кімнати площею 25 квадратних метрів. Більш потужні тепловентилятори вважаються промисловими.

Характеристики Обігрівач Rotex RAS04-H

Артикул RAS04-H
Виробник Rotex
Додатково захист від перегріву; режим холодного обдування; ручка для переміщення
Колір білий
Модель RAS04-H
Нагрівальний елемент спіраль
Особливості термостат
Потужність 2000 Вт
Також шукають 2000 Вт і більше; недорогі; для квартири
Тип тепловентилятор
Гарантія, міс 12
Площа обігріву 20 кв. м.
Режими роботи 2
Тип управління механічне
Країна виробництва Китай
Об'єм двигуна, куб.см підлоговий; настільний
Тип обігрівача, для сінка тепловентилятор

Відгуки (0) Обігрівач Rotex RAS04-H

Відгуків про цей товар ще не було.

Ви дивилися
Залишити відгук
Знято з вироб./продажу