Каталог
0
Плита Hansa FCMX58290
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Плита Hansa FCMX58290

Модель: FCMX58290
Закінчується
20 249грн
Доставка 09.05.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вiд 0.01 грн
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 30 грн. Терміни доставки до відділення «Justin» 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис Плита Hansa FCMX58290

ВЕЛИКИЙ ПАЛЬНИК ПОТУЖНІСТЮ 2,8 КВТ
Щоденне приготування великих страв не є проблемою. Великий пальник потужністю 2,8 кВт дозволить легше справлятися з багатьма завданнями на кухні. Великий пальник забезпечує велику поверхню нагріву. Є можливість оптимально використовувати великі каструлі, щоб одразу приготувати потрібну кількість їжі. Це заощаджує час і забезпечує прекрасний аромат та смак страв.

ПОВЕРХНЯ З НЕРЖАВІЮЧОЇ СТАЛІ

Кухня - це серце будинку, а значить, і приміщення, що часто використовується. Варильна поверхня особливо схильна до зовнішніх впливів - часто капає гарячу олію або проливається окріп. Якщо ви хочете, щоб ваша кухня завжди виглядала як нова, вибирайте надзвичайно міцну та просту у догляді техніку. Газова плита з нержавіючої сталі – ідеальне рішення. Її легко утримувати в чистоті, вона міцна і стійка до пошкоджень.

A КЛАС ЕНЕРГОСПОЖИВАННЯ

Hansa дбає про навколишнє середовище, застосовуючи поряд з новітніми технологіями екологічні рішення. Тому всі кухні, духові шафи та плити мають клас енергоспоживання А. Найвищий клас енергоспоживання А гарантує найнижчі рахунки за електрику.

СВІТЛОДІОДНИЙ ДИСПЛЕЙ З УПРАВЛІННЯМ ЧАСОМ ПРИГОТУВАННЯ

Ідеально підходить для користувачів, які звикли до класичних рішень. Ви керуєте духовкою за допомогою ергономічних ручок. Завдяки світлодіодному дисплею ви також можете контролювати час приготування та встановлювати час вимкнення духовки. Після закінчення встановленого часу дисплей повідомить вас за допомогою сигналу та вимкне духовку.

РІВНОМІРНЕ ЗАПІКАННЯ

Покращена внутрішня геометрія духової шафи забезпечує рівномірну температуру всередині навіть для випікання великої партії на трьох рівнях. Будьте впевнені, все буде просмажено з усіх боків.

ШВИДКИЙ РОЗІГРІВ (4 ХВ)

Ви можете використовувати цю функцію для досягнення потрібної температури за короткий час. Духова шафа нагрівається до температури 150°C за 4 хвилини, що на 20% швидше за стандартний час нагрівання. Тепер ви можете зосередитися на приготуванні їжі замість того, щоб чекати, коли духова шафа нагріється до потрібної температури.

ЕМАЛЬ EASYCLEAN

Це рішення зберігає внутрішню частину чистої, а також забезпечує простоту у використанні, так як за гладкими поверхнями легше доглядати. Ми використовуємо емаль, що легко очищається, як стандартна у всіх наших духових шафах.

ЕМАЛОВАНА КРИШКА

Емальована кришка є дуже зносостійкою. Вона забезпечує безпеку та комфорт.

РЕЦЕПТИ НА ДВЕРЦІ

Рецепти на внутрішній стороні дверцят духової шафи – це практичний посібник, який завжди у вас під рукою. Це інформація про страву, температуру, спосіб, і час його приготування.

РОЗМОРОЖУВАННЯ

Ця спеціальна функція ідеально підходить для розморожування таких страв, як м'ясо, риба, хліб та печиво. Завжди у вашому розпорядженні.

ПОВОРОТНА РУЧКА АВТОМАТИЧНОГО ПІДПАЛУ

Поворотна ручка запалювання – дуже зручне рішення. Просто натисніть на ручку та поверніть її, щоб почати готувати. Вогонь загориться автоматично.

ГАЗ-КОНТРОЛЬ

Якщо вогонь випадково згас, конфорка миттєво припинить подачу газу. Завдяки цьому готування завжди буде безпечним.

ОЧИЩЕННЯ ПАРОМ

Завдяки надгладкій структурі емальованого покриття догляд здійснюється швидко, просто та ефективно. Достатньо налити 0,5 води на деко, поставити його в духовку, встановити температуру на 50°C, звичайний режим, і час на 30 хвилин, або налити води та активувати на дисплеї функцію «Clean» (Очищення). Після того, як пара просочить і розм'якшить забруднені місця на стінках духовки, їх можна витерти вологою ганчіркою або губкою, і поверхня стане блискучою і чистою.

ДЕКО ДЛЯ ВИПІЧКИ PROCOOK

Їжа більше не прилипає до деко! Все завдяки особливій структурі Procook із тисненням у вигляді сот. Під час запікання жир стікає спеціальними борозенками, не пригоряючи до продуктів. Структура листа також виключає ризик деформації навіть за інтенсивного використання.
Плита Hansa FCMX58290

Характеристики Плита Hansa FCMX58290

Артикул FCMX58290
Вага 37 кг
Виробник Hansa
Дисплей так
Кількість направляючих 5
Клас енергоспоживання А
Колір нержавіюча сталь
Модель FCMX58290
Особливості нижній нагрів
Підсвічування так
Також шукають з духовкою; з електророзпалом; вузькі 40-55 см; з газ-контролем
Тип комбінована (газ+електро)
Ширина 50 см
Висота 85 см
Гарантія, міс 12
Глибина 60 см
Корисний об'єм 62 л
Таймер є
Країна виробництва Польща
Кількість конфорок 2 газові + 2 електричні
Електропідпал конфорки
Газ-контроль поверхні
Внутрішнє покриття емаль легкого очищення
Тип гриля електричний
Тип направляючих рельєфні
Напруга/частота 220 В/50 Гц
Зони нагріву газ/електро
Кришка варочної поверхні металева
Потужність і тип конфорок Задня права 1 кВт; Задня ліва 2 кВт; Передня ліва 1 кВт; Передня права 2.8 кВт
Тип духовки електрична
Тип очистки очистка парою AquaClean
Матеріал решіток поверхні емальована сталь
Електропідпал поверхні в ручці
Гриль так
Конвекція так
Індикатор температури так
Потужність горілки духовки 2 кВт
Підключення до балонного газу є
Функції духовки розморожування
Режими приготування нижній нагрів; верхній + нижній нагрів; верхній + нижній нагрів + конвекція; гриль; гриль + верхній нагрів
Особливості духовки швидке попереднє нагрівання
Кількість скелець в дверцятах духівки 3

Відгуки (0) Плита Hansa FCMX58290

Відгуків про цей товар ще не було.

Плита Hansa FCMX58290
Ви дивилися
Залишити відгук
20 249грн
Закінчується