Каталог
0
Блендер Philips HR2546/00
Блендер Philips HR2546/00
Блендер Philips HR2546/00
3 374грн
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Блендер Philips HR2546/00

Модель: HR2546/00
Закінчується
3 374грн
Доставка 17.05.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вiд 0.01 грн
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 30 грн. Терміни доставки до відділення «Justin» 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис Блендер Philips HR2546/00

Ергономічний і потужний
Блендер Philips HR2546/00 - це повноцінна побутова модель з розмаїттям змінних аксесуарів, які вигідно доповнюють одне одного. Такий варіант конструкції передбачає ергономічний дизайн з можливістю ручної роботи, за рахунок чого дуже зручно контролювати весь процес збивання, подрібнення і змішування, змінюючи положення блендера, як того вимагає конкретна ситуація. Двигун на 650 Вт став «серцем» конструкції. За рахунок нього техніка справляється з самими щільними складовими без найменших труднощів.

Запобігання бризкам
Куполоподібна насадка оберігає від бризок навколишні предмети і стіни. А все за рахунок того, що вона накриває собою ніж, не даючи йому розносити навколо дрібні крапельки. Ідеальний спосіб швидко і продуктивно подрібнити склади, при цьому зберігши чистоту робочого місця.

Змішування ProMix
Технологія замісу ProMix заснована на застосуванні трикутної насадки, яка ефективно розмішує склад і розбиває грудочки за рахунок своєї незвичайної форми. З такою насадкою досягти результату можна набагато швидше, чим застосовуючи стандартний варіант.

Просте зняття насадок
Система зміни насадок складається з простого механізму, який передбачає лише один рух, за рахунок якого можна зняти насадку, щоб замінити її на іншу. Швидке скидання з моментальною зміною заощадить ваш час.

Вінчик для збивання
Використовуйте вінчик, якщо необхідно надати легкості легким складам, консистенція яких не дуже густа. Конструкція віночка ідеально для збивання.

Подрібнювач в наборі
Представлена ​​конфігурація комплектується подрібнювачем великого розміру XL. У ньому можна переробляти м'ясо, хліб, трави, овочі, доводячи їх до тієї консистенції, яка необхідна для певної рецептури.

Подвійний збивач

Інструмент, призначений для швидкого збивання мас будь-якої консистенції, доповнив цей набір. Його подвійна конструкція дає в два рази більший ефект і прискорений результат.

Блендер Philips HR2546/00

Характеристики Блендер Philips HR2546/00

Артикул HR2546/00
Виробник Philips
Колір білий
Модель HR2546/00
Потужність 700 Вт
Тип занурювальний
Функції збивання; подрібнення; змішування
Гарантія, міс 24
Кількість швидкостей 1
Країна виробництва Китай
Подрібнювач з подрібнювачем
Насадки та ножі насадка-вінчик; мульти-подрібнювач
Турборежим так
Матеріал ніжки блендера метал
Ємність міні-подрібнювача 500 мл

Відгуки (0) Блендер Philips HR2546/00

Відгуків про цей товар ще не було.

Блендер Philips HR2546/00
Ви дивилися
Залишити відгук
3 374грн
Закінчується