Каталог
0
Вафельниця Esperanza EKT008
Вафельниця Esperanza EKT008
Вафельниця Esperanza EKT008
769грн
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Вафельниця Esperanza EKT008

Модель: EKT008
Закінчується
769грн
Доставка 28.06.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вiд 0.01 грн
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 30 грн. Терміни доставки до відділення «Justin» 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис Вафельниця Esperanza EKT008

Вафельниця Esperanza EKT008

Не уявляєте гарний ранок без свіжих, ароматних домашніх вафель? Тоді вафельница Esperaza EKT 008 - необхідна покупка для вас. Сучасна та проста у використанні вафельница допоможе приготувати в максимально короткі терміни свіжі віденські вафлі не гірше, ніж в кафе.

Китайська модель призначена для приготування товстих віденських вафель. Приготування відбувається без використання жиру, що робить готовий продукт більш дієтичним в порівнянні з традиційним способом приготування. Ваші вафлі н перистануть при приготуванні без масла, пластини для смаження мають антипригарне покриття. Представлена ​​вафельниця здатна одночасно готувати дві вафлі. Модель оснащена індикатором нагріву і індикатором готовності, тепер ви забудете, що таке пригорілі вафлі. Корпус виготовлений з чорного пластику, який легко чистити, і не ускладнює загальна вага приладу.

Вафельница не займе багато місця на кухні, її можна заховати в шафку і зберігати вертикально. Приготування вафель стане максимально безпечним завдяки ручкам, які не нагріваються. Вага моделі 1 кг. Потужність приладу - 1 кВт, це значення оптимальний для швидкого приготування вафель.

Електровафельниця - це прилад, що дозволяє швидко і без зайвих зусиль приготувати оригінальний десерт. Адже багато господинь люблять балувати свою родину смачними стравами та випічкою. Процес приготування стає максимально простим і зручним, якщо на кухні використовується сучасна побутова техніка. При її використанні потрібно трохи часу на приготування тіста за рецептом, після цього залишається тільки залити його на робочу поверхню, закрити кришку пристрою і почекати пару хвилин.

За допомогою вафельниці Esperanza EKT008 Blueberry можна випікати смачні і ароматні вафлі по будь-яким рецептами. Тим, хто любить такі ласощі, подібна техніка просто необхідна. Вафельница прослужить вам тривалий час і не підведе вас в приготуванні. Ви зможете готувати вафлі не використовуючи жиру, завдяки антипригарному покриттю пластин, а вафельница ESPERANZA EKT008 допоможе вам в приготуванні смачних вафель.

Вафельниця Esperanza EKT008

Характеристики Вафельниця Esperanza EKT008

Артикул EKT008
Виробник Esperanza
Колір чорний
Модель EKT008
Потужність 1000 Вт
Гарантія, міс 12
Країна виробництва Китай

Відгуки (0) Вафельниця Esperanza EKT008

Відгуків про цей товар ще не було.

Вафельниця Esperanza EKT008
Ви дивилися