Каталог
0
Блендер Grunhelm EBS-301P
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Блендер Grunhelm EBS-301P

Модель: EBS-301P
Закінчується
734грн
Доставка 17.05.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вiд 0.01 грн
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 30 грн. Терміни доставки до відділення «Justin» 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис Блендер Grunhelm EBS-301P

Найпростіший варіант
Блендер Grunhelm EBS-301P стане незамінним інструментом на кухні власника, який вирішив обзавестися кухонною технікою для подрібнення і змішування. Дана модель відноситься до бюджетних рішень, які реалізовані в найпростішому концепті: блендер не має ніяких насадок, крім основної - ніжки-блендера. Додаткові аксесуари відсутні. Як мотор використаний двигун на 300 Вт. Доступний варіант змішуючої техніки надійний на практиці і довговічний за рахунок використання якісних матеріалів.


Класичне оформлення
Зовнішність блендера відповідає поняттю повної нейтральності, за рахунок чого вона ідеально «розчиняється» в уже готовому концепті. Обтічні форми, білий колір, всього лише одна кнопка управління - все це збирається в єдиний образ, який вдало реалізований за допомогою даного приладу.

Ніжка-блендер з куполом
Основна і єдина насадка - ніжка-блендер. Вона зроблена з пластику, який безпечний для харчових обробок. Ергономічна форма даної насадки добре показала себе на практиці, особливо наявність захисного купола. Його головна функція полягає в запобіганні розбризкування їжі при активному русі ножів всередині.

Обробка імпульсами
В арсеналі можливостей даного блендера всього одна швидкість. Така простота управління дозволить швидко освоїти основні методики взаємодії з блендером і застосовувати їх на практиці. Імпульсне змішування - це практично ручний варіант контролю обробки, коли ви затискаєте кнопку для активації, а якщо відпускаєте її, то ножі припиняють обертатися.

Петля для підвішування
На верхній частині корпусу розташована петля, яку можна використовувати для підвішування пристрою в вертикальному положенні. За рахунок такого підходу можна звільнити місце в тумбі і повісити блендер там, де він завжди буде під рукою. 

Блендер Grunhelm EBS-301P

Характеристики Блендер Grunhelm EBS-301P

Артикул EBS-301P
Вага 0.5 кг
Виробник Grunhelm
Габарити 370 х 70 х 70 мм
Колір білий
Матеріал корпусу пластик
Модель EBS-301P
Особливості петля для підвішування
Потужність 300 Вт
Також шукають недорогі
Тип занурювальний
Функції блендер; подрібнення; змішування
Гарантія, міс 12
Кількість швидкостей 1
Країна виробництва Китай
Подрібнювач без подрібнювача
Насадки та ножі насадка-блендер
Матеріал ніжки блендера пластик
Колка льоду немає

Відгуки (0) Блендер Grunhelm EBS-301P

Відгуків про цей товар ще не було.

Блендер Grunhelm EBS-301P
Ви дивилися
Залишити відгук
734грн
Закінчується