Каталог
0
Електрогриль Tefal GC706D34
Електрогриль Tefal GC706D34
Електрогриль Tefal GC706D34
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Електрогриль Tefal GC706D34

Модель: GC706D34
Знято з вироб./продажу

Опис Електрогриль Tefal GC706D34

Електрогриль TEFAL GC706D34

Гриль, який вимірює товщину шматка м'яса і визначає автоматично бажаний рівень підсмажування. Унікальна запатентована технологія: автоматичний сенсор регулює температуру в залежності від величини і товщини шматка м'яса, індикатор ступеня прожарювання допомагає візуалізації процесу. 6 автоматичних програм з адаптованої температурою і циклами смаження призначені для приготування бургерів, птиці, бекону (Панін), сосисок, м'яса або риби.

Компанія Tefal відома і популярна у всьому світі. Багато років праці дозволили компанії вирости в потужного виробника, відомого у всьому світі, в першу чергу завдяки різноманітному посуду, що має антипригарне покриття. Немає рівних компанії Tefal і у випуску таких продуктів, як скороварки, електроприлади для кухні, праски, ваги, прилади, призначені для приготування напоїв та їжі.

Компанія Tefal не спочиває на лаврах - вона весь час знаходиться в пошуку і прагне до нових досягнень, бажаючи, щоб її продукція по максимуму відповідала запитам покупців, приносила користувачам комфорт і задоволення від застосування продуктів Tefal.

Характеристики Електрогриль Tefal GC706D34

Артикул GC706D34
Виробник Tefal
Колір чорний + нержавіюча сталь
Модель GC706D34
Особливості одночасне нагрівання верхньої і нижньої частин; закритий нагрівальний елемент; ручка, що не нагрівається; ребриста поверхня; індикатор роботи
Потужність 2000 Вт
Размеры 17.5х36.5х34 см
Гарантія, міс 24
Тип управління електронний
Розміщення настільний
Країна виробництва Китай
Антипригарне покриття так
Поверхня ребриста
Піддон для збору соку/рефлектор так
Температурні режими 5
Ширина решітки-гриль 20 см
Довжина решітки-гриль 30 см

Відгуки (0) Електрогриль Tefal GC706D34

Відгуків про цей товар ще не було.

Аналоги
Ви дивилися
Залишити відгук
Знято з вироб./продажу