Каталог
0
Електрогриль Hölmer HCG-160
Електрогриль Hölmer HCG-160
Електрогриль Hölmer HCG-160
1 385грн
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Електрогриль Hölmer HCG-160

Модель: HCG-160
Закінчується
1 385грн
Доставка 04.05.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вiд 0.01 грн
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 30 грн. Терміни доставки до відділення «Justin» 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис Електрогриль Hölmer HCG-160

Опис моделі Hölmer HCG-160
Електричний контактний гриль Hölmer HCG-160 - універсальний і незамінний помічник на Вашій кухні. З його допомогою можна готувати смачне барбекю, смажити м'ясо, сосиски, рибу або овочі, без додавання олії. Всі страви виходять соковитими та апетитними. Зручна і функціональна модель проста в догляді та експлуатації, має 2 робочих положення, регулятор температури, потужність 1600 Вт, антипригарне покриття пластин і знімний піддон для збору крапель жиру. 

Ідеальне прожарювання
З контактним грилем Hölmer HCG-160 не складно готувати різноманітні м'ясні, овочеві та рибні страви, а також розігрівати пироги, піцу або сендвічі. При використанні контактного гриля продукти готуються швидко, оскільки вони контактують з плитами одночасно з двох сторін, зберігаючи корисні властивості продуктів. Просто підберіть оптимальну температуру для ідеального прожарювання і виберіть одне з двох робочих положень гриля (кут відкриття конструкції - 105°/180°). 

Потужність і надійність
Гриль HCG-160 працює від стандартної електричної мережі на 220 - 240В. Споживана потужність становить 1600 Вт. Має функцію захисту від перегріву, яка забезпечує безпеку користування і продовжує термін служби пристрою. 

Антипригарне покриття
Електрогриль укомплектований двома рифлену нагрівальними пластинами з антипригарним покриттям, що дає Вам можливість створювати нові кулінарні шедеври. Обидві пластини приладу прогріваються рівномірно, а завдяки антипригарному покриттю, продукти не прилипають і не пригорають, страви виходять дуже смачними й соковитими, будь то риба, птиця, м'ясо або овочі. Можна використовувати мінімум олії або готувати зовсім без неї.

Функціональність
Модель HCG-160 оснащена механічним регулятором температури, розташованим на лицьовій панелі. Температура нагріву становить: 140-200°С. Кут відкриття конструкції - 105°/180°, що дуже зручно для використання. Розклавши прилад горизонтально, у вас з'явиться додаткова площа для приготування страв. 

Легкий догляд
Знімний піддон для збору крапель жиру та нагрівальні пластини легко очищаються після використання. Корпус можна протирати вологою мочалкою або серветкою для видалення пилу. Всі деталі виробу виготовлені з безпечних міцних матеріалів. 

Зручна експлуатація
Контактний гриль простий і зручний в експлуатації, встановлюється на стіл або на будь-яку рівну поверхню, має компактні габарити та невелику вагу 1.9 кг, не вимагає багато місця для зберігання. 

Особливості комплектації
У комплектацію Hölmer HCG-160 входить скребок-лопатка і книга рецептів у подарунок.


Електрогриль Hölmer HCG-160

Характеристики Електрогриль Hölmer HCG-160

Артикул HCG-160
Вага 1.9 кг
Виробник Hölmer
Колір чорний
Комплектація знімні пластини
Модель HCG-160
Особливості індикатор включення і температури; індикатор роботи; відкриття на 180 °; знімний лоток для жиру; термостат
Потужність 1600 Вт
Размеры 35.5 х 16.2 х 28.5 см
Гарантія, міс 12
Тип управління механічний
Розміщення настільний
Країна виробництва Китай
Антипригарне покриття так
Поверхня ребриста
Піддон для збору соку/рефлектор так

Відгуки (0) Електрогриль Hölmer HCG-160

Відгуків про цей товар ще не було.

Електрогриль Hölmer HCG-160
Ви дивилися