Каталог
0
Електрогриль Midea MC-JSY3921C
Електрогриль Midea MC-JSY3921C
Електрогриль Midea MC-JSY3921C
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Електрогриль Midea MC-JSY3921C

Модель: MC-JSY3921C
Знято з вироб./продажу

Опис Електрогриль Midea MC-JSY3921C

Просунута конструкція

Сучасний електричний гриль Midea MC-JSY3921C цілком може скласти конкуренцію навіть лідерам в даному сегменті техніки. Модель відрізняється не тільки дизайном в стилі хай-тек, але і великими можливостями по налаштуванню приготування. На відміну від звичайних електроприладів, дана модель має на борту набір готових програм, які допоможуть навіть новачкам легко готувати стейки з ідеальним ступенем прожарювання.

Особливості конструкції

Гриль Midea MC-JSY3921C має стандартну для пристроїв такого класу конструкцію. Прилад складається з двох половинок, які складаються за типом книжки. За рахунок пристойної маси верхня частина однією своєю вагою справляється з притиском продукту до робочих поверхонь. Потужність нагрівального елементу в 2100 Вт створює достатньо тепла для того, щоб швидко надавати рум'яну скоринку і готувати найрізноманітніші страви.

Система управління

Панель управління в моделі гриля Midea MC-JSY3921C електронного типу. Вона обладнана прихованими під захисною плівкою кнопками, цифровим екраном з відображенням температури, а також світлодіодами, які допомагають вибрати програми роботи. Доступно 9 режимів, кожен з яких оптимізований під певний вид продуктів. Вам доступні програми приготування стейка, бургера, свинини, курки, риби, сосисок, сендвічів. Окремо присутній режим розморожування продуктів. А для тих, хто впевнено відчуває свої власні сили, передбачений режим ручного налаштування "Мультиповар". Налаштування нескладне, точність роботи термостата відмінна. Тому ви можете після нескладної практики стабільно готувати шедеври і дивувати своїх гостей.

Характеристики Електрогриль Midea MC-JSY3921C

Артикул MC-JSY3921C
Виробник Midea
Колір чорний + нержавіюча сталь
Модель MC-JSY3921C
Особливості регульований термостат; таймер; автовідключення; відкриття на 180 °
Потужність 2100 Вт
Гарантія, міс 12
Тип управління електронний
Розміщення настільний
Країна виробництва Китай
Антипригарне покриття так
Поверхня ребриста
Температурні режими 8
Ширина решітки-гриль 40 см
Довжина решітки-гриль 33 см

Відгуки (0) Електрогриль Midea MC-JSY3921C

Відгуків про цей товар ще не було.

Аналоги
Новинка
Залишити відгук
1 389грн
Закінчується
Ви дивилися
Залишити відгук
Знято з вироб./продажу