Каталог
0
Мікрохвильова піч Samsung MS23T5018AP/UA
Мікрохвильова піч Samsung MS23T5018AP/UA
Мікрохвильова піч Samsung MS23T5018AP/UA
8 910грн
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Мікрохвильова піч Samsung MS23T5018AP/UA

Модель: MS23T5018AP/UA
Закінчується
8 910грн
Доставка 28.05.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вiд 0.01 грн
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 30 грн. Терміни доставки до відділення «Justin» 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис Мікрохвильова піч Samsung MS23T5018AP/UA

Першокласні десерти

Мікрохвильова піч Samsung MS30T5018AW/BW здатна показати, що таке ідеальні десерти, приготовані в домашніх умовах. Досить лише вибрати потрібний рецепт зі списку, після чого підготувати інгредієнти і запустити процес готування. Попередньо встановлені програми дають на вибір безліч найпопулярніших страв – як десертів, так і будь-яких інших. Досить вибрати тип, а інші параметри (температуру і час) техніка підбере сама.

Швидке розморожування

Програма розморожування здатна швидко підготувати будь-який інгредієнт до подальшої обробки. Опція прискореного розморожування орієнтується на тип продукту та його вагу, після чого техніка підбирає оптимальний часовий відрізок, якого вистачить для досягнення необхідної кондиції. При цьому не відбувається втрати корисних властивостей їжі, зберігається її зовнішній вигляд і апетитна структура.

Мінімалістичне меню

Стильний дизайн в мінімалістичному напрямку реалізований за рахунок використання металу і скла. На лицьовій стороні розташована панель управління, що складається з 6 сенсорних кнопок і дисплея. Нічого зайвого – лише інструменти взаємодії, яких достатньо для швидкого налаштування і якісного виконання команд.

Біокерамічний шар

Зсередини камера Samsung MS30T5018AW/BW покрита шаром біокерамічного складу. Він сприяє гладкості стінок, до яких в процесі готування нічого не прилипає. Подряпини і тріщини не страшні такому покриттю. Також біокераміка має дезінфікуючі якості, за рахунок чого всередині поверхні чисті від мікроорганізмів на 99.9%. Виробник дає 10-річну гарантію на цей шар, знаючи, що матеріал в 7 разів міцніше звичайних металевих камер. Піч максимально стійка до появи іржі.

Тривимірний розподіл тепла

Мікрохвильовка Samsung MS30T5018AW/BW використовує технологію 3D-розсіювання мікрохвиль, які йдуть по трьох напрямках завдяки вбудованим антенам. Проникаючи в їжу під різними кутами, вони ще якісніше прогрівають її, допомагаючи швидше досягти необхідного результату.

Економна витрата ресурсів

Включаючи режим ECO Mode, користувач створює умови, при яких техніка витрачає мінімальну кількість енергії, коли знаходиться в режимі очікування. Це дозволить суттєво скоротити статті витрат, пов'язані із забезпеченням техніки електроенергією.

Мікрохвильова піч Samsung MS23T5018AP/UA

Характеристики Мікрохвильова піч Samsung MS23T5018AP/UA

Артикул MS23T5018AP/UA
Вага 12 кг
Виробник Samsung
Дисплей дисплей
Додатково захист від дітей; піднос що обертається; підсвічування камери; таймер
Колір рожевий
Модель MS23T5018AP/UA
Оснащення поворотний стіл
Особливості годинник
Спосіб установки окремостояча
Тип звичайна (соло)
Ширина 489 мм
Висота 275 мм
Гарантія, міс 12
Глибина 363 мм
Об'єм 23 літрів
Тип управління сенсорний
Країна виробництва Китай
Тип гриля відсутній
Тип внутрішнього покриття біокераміка
Потужність НВЧ 800 Вт
Тип відкриття дверцят ручка
Функції та спеціальні програми автоприготування; режим +30 сек; Eco mode; Home Dessert; видалення запахів; підтримування температури (готова страва); розморожування
Діаметр поворотного піддону 288 мм

Відгуки (0) Мікрохвильова піч Samsung MS23T5018AP/UA

Відгуків про цей товар ще не було.

Мікрохвильова піч Samsung MS23T5018AP/UA
Ви дивилися