Каталог
0
Мультипіч Ninja AG551EU
Мультипіч Ninja AG551EU
Мультипіч Ninja AG551EU
19 124грн
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Мультипіч Ninja AG551EU

Модель: AG551EU
Закінчується
19 124грн
Доставка 15.05.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вiд 0.01 грн
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 30 грн. Терміни доставки до відділення «Justin» 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис Мультипіч Ninja AG551EU

Мультипіч Ninja Foodi Health Grill&Air Fryer XL AG551EU буде корисна вам у будь-яке спонтанне свято або вікенд і зробить приготовані страви чарівно смачними й апетитними. Ninja Foodi легко транспортується, що дасть змогу скористатися ним там, де вам зручно, досить лише встановити його на зручну поверхню.

Максимальний комфорт у приготуванні ваших улюблених страв
Якому просмажуванню стейка ви віддаєте перевагу, rare чи well done? Аерогриль Ninja Foodi приготує так, як вам потрібно, просто виберіть бажаний результат і дозвольте системі Smart Cook System зробити всю роботу за вас! Ninja Foodi MAX Health має 6 функцій для приготування — повітряне обсмажування, випікання, печеня, підігрівання, сушіння та гриль. Від курки на грилі до хрусткої картоплі — швидко і рівномірно готуйте свіжі та заморожені інгредієнти, використовуючи мінімальну кількість олії. Знімна бризкозахисна сітка та зона охолодження перешкодять поширенню жиру на нагрівальний елемент, а також у рази зменшують кількість диму. Місткість гриля Ninja Foodi дасть змогу приготувати до 6 бургерів одночасно.

Ключові особливості Ninja FoodiMAX Health
Більше не потрібно турбуватися про те, чи приготувалася страва, чи ні, крім того, жодних зовнішніх пошкоджень для визначення ступеня готовності. Цифровий зонд для приготування їжі точно відстежує температуру приготованих страв і сповістить вас, коли вони будуть готові до вживання. Готуйте вечерю, не порушуючи структуру страв. Технологія Cyclonic Air Technology готує їжу максимально швидко та рівномірно з усіх боків, без потреби перевертання. Потужний вентилятор циркулює навколо страв у камері для гриля за температури до 260 °C, забезпечуючи рівномірне приготування їжі та рівномірне нагрівання. Настроювання Low, Medium, High і Max гарантують ідеальні результати, незалежно від того, чи готуєте ви зі свіжих, чи заморожених продуктів.

Мультипіч Ninja AG551EU

Характеристики Мультипіч Ninja AG551EU

Артикул AG551EU
Вага 10.18 кг
Виробник Ninja
Габарити (ВхШхГ) 27 х 39 х 41 см
Дисплей є
Колір чорний
Модель AG551EU
Особливості знімні деталі можна мити в посудомийній машині; технологія Cyclonic Air; підтримка тепла; попередній розігрів чаші; стерилізація; автовимкнення у разі відкривання кришки; регулювання швидкості обертання вентилятора; запатентована система придушення диму
Потужність 1760 Вт
Управління сенсорне
Гарантія, міс 25
Діапазон температур 40-265 °С
Кришка відкидна
Об'єм 6 л
Таймер так
Країна виробництва Китай
Регулятор температури так
Тип нагрівального елемента електричний тен
Автовідключення так
Звуковий сигнал про завершення роботи так
Можливість помішування під час приготування так
Автоменю так

Відгуки (0) Мультипіч Ninja AG551EU

Відгуків про цей товар ще не було.

Мультипіч Ninja AG551EU
Ви дивилися
Залишити відгук
19 124грн
Закінчується