Каталог
0
Аксесуари до електробритв Braun 52S
Аксесуари до електробритв Braun 52S
Аксесуари до електробритв Braun 52S
2 429грн
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Аксесуари до електробритв Braun 52S

Закінчується
2 429грн
Доставка 25.06.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вiд 0.01 грн
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 30 грн. Терміни доставки до відділення «Justin» 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис Аксесуари до електробритв Braun 52S

Сітка (касета) BRAUN 52S для бритви Braun сумісна з усіма моделями Series 5. Сітка Braun має класичний зовнішній вигляд, виконана в сріблястому кольорі. Для забезпечення високої якості гоління касета 52S оснащена інноваційним сверхострым лезом CrossHair зі спеціально розробленими ультратонкими сітками. Захоплюючи навіть самі неслухняні волоски і саму коротку щетину, вона забезпечує безкомпромісну чистоту надовго. Купуючи якісні витратні частини для своєї бритви Braun, такі як сітка 52S, Ви отримуєте ще більш якісне і комфортне гоління.

Своєчасна заміна витратних частин бритви - запорука якісної та довготривалої роботи. Прагнучи забезпечити максимально ефективний результат, компанія Braun пропонує власникам фірмових бритв тільки високоякісні витратні частини. Для кожної серії бритв Braun випускається окрема лінійка витратних частин, повністю зберігає всі переваги модельного ряду і навіть підвищує його функціональні можливості.

За 18 місяців ваша бритва Браун збриває в середньому до 6,000,000 волосків, що становить площу цілого футбольного поля. Не дивно, що впоравшись з таким важким завданням, бриючі частини неминуче зношуються, що може вплинути на ефективність та комфорт гоління.

Щоб повернути 100 відсоткову ефективність вашої бритві, Braun рекомендує міняти витратні частини кожні 18 місяців. Чудове гоління досягається легко кожен день. Бриючі частини неминуче зношуються в процесі використання, що може вплинути на ефективність та комфорт гоління. Заміна витратних частин повертає 100 відсоткову ефективність вашої бритві.

Braun рекомендує одночасну заміну і бриючої сітки і ріжучого блоку. Обидві частини неминуче зношуються. Мене їх, ми повертаємо 100 відсоткову ефективність нашої бритві. Однак, в окремих випадках, можуть бути винятки, коли потрібно замінити одну із частин, якщо вона розбита чи пошкоджена. Для деяких серій наших нових бритв бриюча сітка і ріжучий блок з'єднані в одну касету. Це забезпечує високу ефективність їх спільної роботи.
Аксесуари до електробритв Braun 52S

Характеристики Аксесуари до електробритв Braun 52S

Артикул 52S
Виробник Braun
Модель 52S
Гарантія, міс 0
Країна виробництва Китай

Відгуки (0) Аксесуари до електробритв Braun 52S

Відгуків про цей товар ще не було.

Аксесуари до електробритв Braun 52S
Ви дивилися