Каталог
0
Електропіч Hölmer HEO-142CR
Електропіч Hölmer HEO-142CR
Електропіч Hölmer HEO-142CR
4 818грн
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Електропіч Hölmer HEO-142CR

Модель: HEO-142CR
Закінчується
4 818грн
Доставка 10.06.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вiд 0.01 грн
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 30 грн. Терміни доставки до відділення «Justin» 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис Електропіч Hölmer HEO-142CR

Hölmer HEO-142CR – це містка модель електричної печі, із об’ємом камери 42 літр і потужністю 1700 Вт. Дозволяє готувати на трьох рівнях. Оснащена механічним управлінням і таймером (з автовідключенням), а також, різноманітними режимами приготування на вибір: гриль, вертел, запікання, випічка.

Сучасна елегантність
Стильний та лаконічний дизайн Hölmer HEO-142CR доповнить ваш кухонний інтер’єр та органічно впишеться у будь-який простір. Функціональні особливості моделі та механічне управління, забезпечують просте та комфортне користування технікою, заощаджуючи ваші сили та час.

Нагрівальні елементи
Процес випічки в печі Hölmer HEO-142CR не вимагає постійного контролю. Досить вибрати один з варіантів нагріву, необхідного для приготування страви та встановити таймер (до 60 хвилин).

Варіанти нагріву

  • Верхній
  • Нижній
  • Верхній + нижній
  • Верхній + нижній + конвекція
  • Верхній + вертел

Таймер до 60 хвилин (з автовідключенням)
Hölmer HEO-142CR має механічний таймер з функцією автоматичного вимкнення. Максимальний програмований цикл становить 60 хвилин. Після закінчення встановленого періоду приготування, піч автоматично відключиться, сповістивши вас про закінчення процесу готування звуковим сигналом. Дана опція дає можливість спланувати час готування та паралельно виконувати інші завдання.

Температура до 250°C
На лицьовій панелі електропечі розташований механічний регулятор температури. Термостат дозволяє встановлювати температуру від 70°С до 250°С. Така можливість настройки теплового режиму дозволяє готувати страви, як при сильному нагріванні (при 250°С), так і при легкому термічному впливі. Блюда не пригорають навіть при високій температурі, бо гаряче повітря всередині печі розподіляється рівномірно.

Легке очищення та безпека
Користуватися моделлю HEO-142CR зручно та безпечно. Корпус печі виконаний з нержавіючої сталі, а дверцята оснащені термостійким склом. Внутрішня частина камери та дека мають антипригарне покриття, що сприяє простому очищенню техніки. Піч можна протирати вологою мочалкою або серветкою для видалення пилу.

Функціональність
Містка та функціональна електрична піч допоможе швидко і якісно приготувати будь-який кулінарний шедевр: соковиті овочі-гриль, запечене м’ясо, рибу або апетитну курку на вертелі, з ароматної хрусткою скоринкою. Вибирайте необхідний режим: гриль, вертел, випічка, або запікання та готуйте із задоволенням. Hölmer HEO-142CR дозволяє не тільки запікати, робити кулінарну випічку та готувати страви на грилі, але й розігрівати вже приготовлені.

Конвекція
Завдяки наявності функції «Конвекція», всередині печі створюється безперервний потік гарячого повітря, що сприяє рівномірному прогріванню та запіканню страв. Ця функція у поєднанні з верхнім або нижнім нагрівом (або комбінованим), забезпечує відмінний результат приготування. Знизу продукти не підгорають, а зверху покриваються красивою апетитною скоринкою. Конвекція – один з найпопулярніших і корисних режимів роботи електропечі.

Застосування режиму «Конвекція»

  • надання страві хрусткої скоринки
  • пропікання продуктів з усіх боків (особливо-кулінарна випічка)
  • сушка сухарів, фруктів, горіхів або м’яса
  • рівномірне запікання великих шматків м’яса, курки або риби
  • приготування кількох страв одночасно

Комфортна експлуатація
Електрична піч Hölmer HEO-142CR проста в догляді та експлуатації, встановлюється на будь-яку рівну поверхню. Працює від мережі 220 В, довжини шнура в 1 м цілком достатньо для зручного розміщення на кухні та комфортної роботи.

Електропіч Hölmer HEO-142CR

Характеристики Електропіч Hölmer HEO-142CR

Артикул HEO-142CR
Вага 11.3 кг
Виробник Hölmer
Колір чорний
Модель HEO-142CR
Особливості звуковий сигнал; таймер; нагрівальні елементи з неіржавіючої сталі; термостат; автовідключення; гриль; внутрішня підсвітка; індикатор роботи; конвекція; вертел; приготування кількох страв одночасно
Потужність 1700 Вт
Размеры 41.5 х 58 х 38 см
Режими верхній нагрів; нижній нагрів; верхній + нижній нагрів; верхній нагрів + рожен; верхній + нижній нагрів з конвекцією
Також шукають недорогі; для випікання; для дачі; для кухні; з рожном; великі; з конвекцією
Гарантія, міс 12
Тип управління механічний
Країна виробництва Китай
Регульований термостат до 250 °С
Об'єм духовки 42 л
Кількість режимів нагріву 5
Кількість нагрівальних елементів 2

Відгуки (0) Електропіч Hölmer HEO-142CR

Відгуків про цей товар ще не було.

Електропіч Hölmer HEO-142CR
Ви дивилися