Каталог
0
Тостер Electrolux E7T1-6BP
Тостер Electrolux E7T1-6BP
Тостер Electrolux E7T1-6BP
5 129грн
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Тостер Electrolux E7T1-6BP

Модель: E7T1-6BP
Закінчується
5 129грн
Доставка 25.06.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вiд 0.01 грн
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 30 грн. Терміни доставки до відділення «Justin» 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис Тостер Electrolux E7T1-6BP

Тостер Electrolux E7T1-6BP - Від розморожування нарізаного хліба до підрум'янення булочок — з тостером Explore 7 результат буде ідеальним. Регульовані налаштування дозволяють створити свій ідеальний тост. А завдяки додатковим аксесуарам можна навіть підігрівати булочки. Сім рівнів налаштування дозволяють досягати ідеальних результатів щоразу.

У тостера знайдеться ідеальне налаштування для будь-якого хліба. Виберіть один з семи варіантів підрум'янення - від більш низької потужності для м'яких хлібобулочних виробів, таких як булочки, до більш високої для більш жорстких хлібобулочних виробів, наприклад, чіабатти. Тости на ваш смак.

Розморожуйте і підігрівайте одним натисненням кнопки - Свіжість щойно випеченого хліба завдяки налаштуванням підігріву Explore 7. Програма ніжно розігріє хліб, не підсмажуючи його. А налаштування розморожування швидко зроблять свіжим і смачним хліб, який зберігався в морозильній камері, на ваш смак.


Ніжно підігрівайте випічку і круасани на підставці для підігрівання, що постачається в комплекті. Ця зручна підставка ставиться на тостер, дозволяючи рівномірного підігріти хліб, який не поміщається в тостер. При цьому пластмасова кришка від пилу захистить тостер, коли він не використовується.

Точні результати з функцією «підняти і подивитися» - Тепер ваш тост не буде недосмаженим або пересмаженим завдяки функції «підняти і подивитися». Спеціальний важіль дозволяє подивитися на тост, не перериваючи цикл підігріву, і досягати незмінно ідеальних результатів.


Простота очищення завдяки лотку для крихт - Вбудований лоток для крихт збере всі крихти, завдяки чому тепер не потрібно перевертати тостер, щоб очистити його. Лоток легко виймати і очищати, що економить час прибирання. Комплектується спеціальною накладною поличкою для підігріву та розморожування.

Преміальний дизайнерський тостер із металу. Вишуканий скандинавський дизайн.

Тостер Electrolux E7T1-6BP

Характеристики Тостер Electrolux E7T1-6BP

Артикул E7T1-6BP
Вага 1.93 кг
Виробник Electrolux
Габарити 314.2 x 183.2 x 200.5
Довжина шнура 0.75 м
Кількість відділень 2 відділення для тостів
Колір чорний
Матеріал корпусу метал
Модель E7T1-6BP
Потужність 980 Вт
Також шукають для бутербродів
Гарантія, міс 12
Тип управління електронно-механічне
Країна виробництва Китай
Кількість ступенів підсмажування 7
Функція підігріву так
Функція розморожування так
Відсік для зберігання шнура так

Відгуки (0) Тостер Electrolux E7T1-6BP

Відгуків про цей товар ще не було.

Тостер Electrolux E7T1-6BP
Ви дивилися
Залишити відгук
5 129грн
Закінчується