Каталог
0
Електрочайник Philips HD9351/90
Електрочайник Philips HD9351/90
Електрочайник Philips HD9351/90
2 402грн
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Електрочайник Philips HD9351/90

Модель: HD9351/90
Закінчується
2 402грн
Доставка 22.06.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вiд 0.01 грн
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 30 грн. Терміни доставки до відділення «Justin» 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис Електрочайник Philips HD9351/90

Відмінна модель
Потрібен новий чайник додому або в офіс, Philips HD9351/90 стане в нагоді вам в будь-якій ситуації. Корпус з нержавіючої сталі повністю безпечний в роботі, він не окислюється, не надає смаку воді і залишається інертним при нагріванні. Зовнішній вигляд відмінно доповнить інтер'єр кухні або кімнати відпочинку в офісі, базовий дизайн і класичне забарвлення поєднуються з технікою з будь-якому стилі від класики до модерну.

Працює як треба

Тривале очікування закипання води стомлює? Тоді чайник Philips HD9351/90 – ваш вибір. Прихований нагрівальний елемент і потужність 2200 Вт здатні за кілька хвилин підготувати до 1,7 л крутого окропу для чаю, кави або приготування швидких обідів на роботі. Плоске дно – відмінна новина для тих, хто кип'ятить воду на одну чашку чаю, вам більше не доведеться витрачати час і електроенергію на непотрібний об'єм.

Одним натисканням

Відкрити кришку, і долити воду навіть в чайник, який тільки що закипів, ще ніколи не було так просто. Натискайте на кнопку, і вона відкинеться, ви можете долити воду, вилити її або вимити чайник при необхідності. Більше ніяких опіків, під час натискання на кнопку ваша рука не перетинається з потоком розпеченої пари з носика. Орієнтуйтеся на прозору шкалу під ручкою, коли вирішуєте, скільки води вам потрібно в даний момент.

Ніяких додаткових домішок

Кожен не раз стикався з попаданням частинок накипу з чайника в чай. Навіть при використанні нефільтрованої води, така неприємність не трапиться, якщо у вас чайник Philips HD9351/90. Фільтр від накипу на носику утримує частинки розміром до 200 мікрон і вода у вашій чашці завжди буде кришталево чистою. Через носик можна не тільки заливати воду в чашки, але і наповнювати чайник, не відкриваючи при цьому кришку.

Комфорт в роботі

Сучасна модель з системою обертання на 360 градусів – правильний вибір, якщо ви хочете підходити до чайника з різних сторін. Робота Philips HD9351/90 зручна для кожного, беріть будь-якою рукою і ставте на платформу як зручно. Індикація роботи за допомогою підсвічування зручне в темний час доби, а вбудована система захисту не дозволить чайнику включитися при відсутності води. Намотування шнура на підставку економить місце на стільниці і позбавляє від непотрібних проводів.
Електрочайник Philips HD9351/90

Характеристики Електрочайник Philips HD9351/90

Артикул HD9351/90
Вага 1.18 кг
Виробник Philips
Габарити (ВхШхГ) 25.2 х 22.8 х 19.8 см
Довжина кабеля 0.75 м
Додаткові характеристики прогумована протиковзка основа
Захист від перегріву; автовідключення при знятті з підставки
Колір нержавіюча сталь
Країна реєстрації бренду Нідерланди
Матеріал корпусу нержавіюча сталь
Модель HD9351/90
Особливості світловий індикатор
споживана потужність 2200 Вт
Тип звичайний
Гарантія, міс 24
Кришка незнімна
Об'єм 1.7 л
Вага в упаковці 1.5 кг
Країна виробництва Китай
Тип нагрівального елемента прихований (диск)
Фільтр від накипу є
Обертання на 360° є
Автовідключення при закипанні води є
Індикатор рівня води зовнішній
Встановлення температури нагрівання немає

Відгуки (0) Електрочайник Philips HD9351/90

Відгуків про цей товар ще не було.

Електрочайник Philips HD9351/90
Ви дивилися