Каталог
0
Тример Remington NE3870
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Тример Remington NE3870

Модель: NE3870
Закінчується
1 091грн
Доставка 28.05.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вiд 0.01 грн
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 30 грн. Терміни доставки до відділення «Justin» 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис Тример Remington NE3870

Тример для тонкої гігієни
Підтримувати свій зовнішній вигляд у кращому стані – справжнє мистецтво, яке вимагає ретельності і трохи часу. З допомогою спеціального тримера для тонкої гігієни, назва якого Remington NE3870 Lithium, ви зможете швидко і без зайвих клопотів провести невеликі косметичні процедури в будь-якому зручному для вас місці. Модель виконана в ергономічній формі, яка перетворює кожен робочий процес у свято.

Робочі можливості
Триммер Remington NE3870 Lithium допоможе вам контролювати популяцію небажаних волосків в носі і у вухах. Також модель справляється з густою рослинністю на бровах і в деяких областях бороди. В роботі тример використовує велику кількість насадок: роторну, дві вертикальні напрямні, насадка-гребінець, інші. Варто відзначити, що модель виконана з антибактеріальним нано-покриттям, яке не дозволяє розмножуватися шкідливим мікроорганізмам і знищує роздратування шкіри. Присутня технологія Comfort Trim для чистого та безпечного використання.

Remington в даний час багато знають у якості бренду дрібної побутової техніки. Однак спочатку компанія Remington, яка була заснована в далекому 1816 році, спеціалізувалася на виготовленні зброї. В даний час основний напрямок виробництва – це продукти по догляду за волоссям та тілом. Це різноманітні фени, машинки для стрижки, тримери для тіла, епілятори та електробритви. Кожні півроку асортимент REMINGTON змінюється приблизно на третину. Продукція отримує все наймодніше в кольорі і дизайні. Аж до упаковки. Вона завжди помітна і приваблива.

Тример Remington NE3870

Характеристики Тример Remington NE3870

Артикул NE3870
Виробник Remington
Живлення батарейка
Колір синій; чорний
Максимальна довжина 5 мм
Модель NE3870
Особливості вологе очищення; водонепроникний корпус
Гарантія, міс 24
Призначення для носа і вух; для брів
Країна виробництва Китай
Тип гоління сухе
Система гоління леза
Кількість бритвених головок/сіток 1

Відгуки (0) Тример Remington NE3870

Відгуків про цей товар ще не було.

Тример Remington NE3870
Ви дивилися
Залишити відгук
1 091грн
Закінчується