Каталог
0
Тример Rowenta TN9460F4
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Тример Rowenta TN9460F4

Модель: TN9460F4
Закінчується
3 914грн
Доставка 22.05.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вiд 0.01 грн
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 30 грн. Терміни доставки до відділення «Justin» 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис Тример Rowenta TN9460F4

Тример 14 в 1

Тример Rowenta TN9460F4 - створений для стрижки, гоління, видалення небажаного волосся на будь-якій ділянці тіла. Він дозволить доглядати за бородою, волоссям, обличчям і тілом за допомогою одного високопродуктивного і універсального інструменту.

Швидка зарядка

Rowenta TN9460F4 має функцію швидкої зарядки всього за 90 хвилин. Тример оснащений цифровим індикатором заряду акумулятора, який показує відсоток заряду для точного контролю за станом батареї. Пристрій на 100% водонепроникний, а леза легко знімаються для зручного чищення і підтримки чистоти.

Потужний акумулятор

Тример Rowenta TN9460F4 оснащений літій-іонним акумулятором, який забезпечує до 120 хвилин безперервної автономної роботи. Завдяки потужному акумулятору моторчик може обертатися 6500 об / хв.

Матеріал лез

Леза триммера Rowenta TN9460F4 виконані з високоякісної нержавіючої сталі і мають титанове покриття, яке робить їх міцними, довговічними і ідеально гострими - вони легко зрізають навіть жорстке і густе волосся. Точність налаштування лез 0,5 мм, це дозволить подбати про коротке і середньо-довге волосся. Також леза здатні самозагострюватись.

Компактний триммер

Тример Rowenta TN9460F4 є компактним і зручним гаджетом. Його розміри 23х6 см, а вага 800 грам. Тример володіє ергономічною ручкою, тому комфортно лежить в руці.

Відмінна комплектація

У комплекті триммера Rowenta TN9460F4 є шість змінних насадок: міні-бритва для оформлення бороди, бритва для тіла з насадкою-гребінцем, яка не подразнює шкіру для комфортного гоління і ідеально гладких результатів, лезо для точної стрижки бороди для унікальної детальної обробки, насадка для видалення небажаного волосся в носі і вухах і спеціальне лезо для чистого гоління і детального опрацювання стрижки. Також в наборі є протиударний чохол, для зберігання триммера і аксесуарів в одному місці.

Тример Rowenta TN9460F4

Характеристики Тример Rowenta TN9460F4

Артикул TN9460F4
Виробник Rowenta
Додатково регульований гребінь для стрижки 3 шт, бритва для тіла 37 мм, бритва для бороди 32 мм, тример для бороди 32 мм, регульований гребінь для стрижки бороди 3 шт, міні-тример 7 мм, тример для носа і вух
Живлення від мережі; акумулятор
Колір синій
Мінімальна довжина 1 мм
Максимальна довжина 17 мм
Модель TN9460F4
Особливості самозагострювальні леза; вологе очищення; швидка зарядка; індикатор заряду
Час зарядки 1 год 30 хв
Гарантія, міс 24
Призначення для бороди і вусів; для носа і вух; для брів; для волосся; для тіла
Країна виробництва Китай
Матеріал лез титанове покриття
Тип гоління сухе
Система гоління леза
Кількість бритвених головок/сіток 3
Робота від акумулятора 120 хв

Відгуки (0) Тример Rowenta TN9460F4

Відгуків про цей товар ще не було.

Тример Rowenta TN9460F4
Ви дивилися
Залишити відгук
3 914грн
Закінчується