Каталог
0
Тример Philips NT3650/16
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Тример Philips NT3650/16

Модель: NT3650/16
Закінчується
979грн
Доставка 25.06.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вiд 0.01 грн
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 30 грн. Терміни доставки до відділення «Justin» 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис Тример Philips NT3650/16

Тример для носа Philips серії 3000 дбайливо видаляє волосся в носі та вухах, а також дає змогу підстригати брови. Нова технологія PrecisionTrim і система Protective Guard забезпечують просте й ефективне підрівнювання без висмикування волосинок.

Легко підрівнюйте волосинки до потрібної довжини
Просте й комфортне позбавлення від небажаних волосинок у носі та вухах. Перед використанням переконайтеся в чистоті ніздрів; вставте тример у ніс не більш ніж на 0.5 см і почніть виконувати акуратні кругові рухи. Перед використанням у вухах переконайтеся, що у вухах немає сірки. Під час підрівнювання брів установіть у пази одну з двох насадок (3 або 5 мм) і з невеликим тиском проведіть тримером проти напрямку росту волосся, щоб підрівняти волоски брів до потрібної довжини.

Система Protective Guard
Наша система Protective Guard являє собою контур на лезах, який обмежує їхній контакт зі шкірою, акуратно поміщаючи волосинки в різальний блок. Protective Guard була розроблена для рівномірного, комфортного й безпечного підрівнювання без висмикування волосся й появи подряпин на шкірі.

Технологія PrecisionTrim
Інноваційний двосторонній різальний елемент забезпечує швидке й ефективне зголювання волосин під будь-яким кутом і в будь-якому напрямку. Довговічні леза виготовлені з міцної неіржавкої сталі.

Зручно використовувати
Легко вмикайте та вимикайте пристрій однією рукою. Текстурована ручка забезпечує зручне захоплення навіть мокрою рукою для зручнішого переміщення тримера.

Повністю миється
Цей тример водонепроникний, тому його легко очищати — просто промивайте його під струменем води.

Працює від батарейок
Цей тример працює від однієї батареї типу AA, яка входить до комплекту постачання — ви зможете використовувати прилад відразу після придбання. Для заміни батареї відкрийте пристрій, акуратно відкрутивши нижню частину в лівий бік. Витягніть нижню частину на себе, щоб отримати доступ до відсіку з батареєю.

Гарантія 2 роки
Усі наші стайлери створюються з урахуванням довговічності, надійності та стабільності. На цей тример поширюється 2-річна гарантія в усьому світі.

Тример Philips NT3650/16

Характеристики Тример Philips NT3650/16

Артикул NT3650/16
Виробник Philips
Додатково чохол для зберігання
Живлення батареї AA
Колір сірий
Модель NT3650/16
Особливості самозагострювальні леза; вологе очищення; водонепроникний корпус; леза не вимагають змащення; з антиковзаючим покриттям корпусу
Гарантія, міс 12
Призначення для носа і вух; для брів
Країна виробництва Китай
Матеріал лез нержавіюча сталь
Тип гоління сухе
Система гоління леза

Відгуки (0) Тример Philips NT3650/16

Відгуків про цей товар ще не було.

Тример Philips NT3650/16
Ви дивилися
Новинка
Залишити відгук
Знято з вироб./продажу
Новинка
Залишити відгук
Знято з вироб./продажу
Залишити відгук
979грн
Закінчується