Каталог
0
Фотоепілятор Philips SC1994/00
Фотоепілятор Philips SC1994/00
Фотоепілятор Philips SC1994/00
13 299грн
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Фотоепілятор Philips SC1994/00

Модель: SC1994/00
Закінчується
13 299грн
Доставка 29.05.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вiд 0.01 грн
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 30 грн. Терміни доставки до відділення «Justin» 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис Фотоепілятор Philips SC1994/00

Це справжня сенсація на ринку побутових косметичних пристроїв. З його допомогою можна надовго позбутися від волосся на тілі. За ефективністю фотоепіляція за допомогою Philips SC1994 / 00 в домашніх умовах мало чим поступається аналогічній процедурі, проведеній в дорогих косметичних кабінетах. Апарат працює на основі професійної технології IPL. Клінічно доведено, що його постійне використання зменшує інтенсивність росту волосся і кількість волосся на оброблюваній ділянці.

Розроблена за участю дерматологів технологія "Intense Pulsed Light" заснована на випромінюванні інтенсивного імпульсного світла. Philips SC1994 / 00 випромінює світлові імпульси, які, впливаючи на фолікули волосся, змушують їх перейти в фазу спокою. Зростання волосся сповільнюється до декількох тижнів. Після процедури на обробленій ділянці не виникає роздратування, шкіра виглядає гладенькою і здоровою.

При використанні Philips SC1994 / 00 на регулярній основі можна домогтися зменшення кількості волосся на 85% вже за три процедури. Для збереження результатів рекомендовано повторювати процедуру один раз в чотири тижні. Для того, щоб сама процедура фотоепіляції займала менше часу, робоче віконце було збільшено. Завдяки цьому епіляція гомілок займе всього близько 15 хвилин.

Philips SC1994 / 00 ефективно працює на різних типах шкіри і волосся. Слід окремо зазначити, що апарат не підходить для епіляції білого, сивого або рудого волосся, а також для дуже темної шкіри. Вбудований датчик кольору шкіри виробляє завмер на початку процедури і періодично повторює заміри під час сеансу. Якщо датчик визначить, що тон шкіри занадто темний, він автоматично припинить подачу імпульсу.

Фотоепілятор Philips SC1994/00

Характеристики Фотоепілятор Philips SC1994/00

Артикул SC1994/00
Вага 0.82 кг
Виробник Philips
Додаткові функції уф-фільтр для захисту шкіри; датчик визначення типу шкіри; захист від випадкового спалаху (спрацьовує під час контакту зі шкірою); індикатор роботи
Колір білий
Модель SC1994/00
Насадки основна насадка для епіляції
Особливості 5 режимів роботи
Тип живлення мережа
Гарантія, міс 12
Країна виробництва Китай
Ресурс (кількість спалахів) 250000
Інтенсивність світлового імпульсу (енергія спалахі 5 Дж/см²
Площа зони дії 4 см²
Можливість заміни ламп немає

Відгуки (0) Фотоепілятор Philips SC1994/00

Відгуків про цей товар ще не було.

Фотоепілятор Philips SC1994/00
Ви дивилися