Каталог
0
Фен Philips BHD360/20
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Фен Philips BHD360/20

Модель: BHD360/20
Закінчується
1 889грн
Доставка 07.05.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вiд 0.01 грн
Відділення «Justin» (Фора, Сільпо)
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 30 грн. Терміни доставки до відділення «Justin» 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис Фен Philips BHD360/20

Стильний дизайн

Фен Philips BHD360 / 20 має стильний дизайн, він виготовлений з якісного пластика. Захищений від перегріву, пластик не плавиться від гарячих потоків повітря. Корпус фена виконаний з матовим ефектом і глянсовими вставками. Фен оснащений шнуром довжиною 1,8 м, а також спеціальної петелькою для зберігання.

Потужна сушка

Завдяки своїй потужності в 2100 Вт, фен Philips BHD360 / 20 створює сильний повітряний потік, за допомогою якого ви легко і швидко висушите волосся без шкоди, додасте волоссю об'єм і навіть створите деякі прості зачіски.

Великий вибір насадок

Фен Philips BHD360 / 20 укомплектований трьома видами насадок для зручності і швидкості використання. Насадка ThermoProtect змішує тепле й холодне повітря для дбайливого сушіння волосся. Вузька насадка-концентратор забезпечує спрямований потік повітря для створення фінальних штрихів вашої ідеальної зачіски. Завдяки рівномірному розподілу повітряного потоку насадка-дифузор додає волоссю додатковий об'єм і зменшує їх сплутування.

Режим холодного повітря

Режим холодного обдування дозволяє зафіксувати зачіску. Еластичність волосся сильно залежить від температури сушіння. Гаряче волосся легше змінюють форму, а подальше охолодження за допомогою холодного обдуву дозволяє волоссю швидко охолонути і не поміняти надану форму.

Режими температури і швидкості

Фен Philips BHD360 / 20 володіє трьома температурними і трьома швидкісними режимами. Ви легко підберете потрібне поєднання температури та швидкості відповідно до типу вашого волосся. Всі шість доступних режимів допоможуть вам управляти параметрами фена для ідеальної укладання.

Система іонізації

Фен з вбудованою системою іонізації генерує до 20 мільйонів негативно заряджених іонів за одну сушку, роблячи волосся більш сяючими і шовковистим. У іонів є два важливих фізичних властивості: вони розбивають воду на поверхні волоса на мікроскопічні крапельки, тим самим волосся не травмується при сушінні, також іони знімають з волосся статичну електрику.

Фен Philips BHD360/20

Характеристики Фен Philips BHD360/20

Артикул BHD360/20
Вага 0.861 кг
Виробник Philips
Габарити 295 х 215 х 90 мм
Довжина шнура 1.8 м
Колір темно-синій
Модель BHD360/20
Насадки дифузор; концентратор; насадка thermoprotect
Особливості насадка ThermoProtect; насадка-концентратор
Потужність 2100 Вт
Також шукають для кучерявого волосся; потужні
Тип звичайний
Функції подача холодного повітря; іонізація; захист від перегріву
Гарантія, міс 12
Кількість температурних режимів 3
Кількість швидкостей 3
Призначення побутовий
Країна виробництва Китай
Тип мотора постійний струм (DC Motor)

Відгуки (0) Фен Philips BHD360/20

Відгуків про цей товар ще не було.

Фен Philips BHD360/20
Ви дивилися
Залишити відгук
1 889грн
Закінчується