Каталог
0
Пилосос Rowenta RR9077WH
Пилосос Rowenta RR9077WH
Пилосос Rowenta RR9077WH
16 998грн
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження. Колір товару на моніторі може відрізнятися від дійсного.

Пилосос Rowenta RR9077WH

Модель: RR9077WH
В наявності
16 998грн
Основні характеристики
Всі характеристики
Ємність аккумулятору: 2700 mAh
Артикул: RR9077WH
Довжина шнура: бездротовий
Колір: білий
Особливості: повернення на базу з будь-якої кімнати; безпека на сходах; уникнення килимів; розпізнавання перешкод; об'єм повітря
Потужність всмоктування: 2700 Па
Розмір: 342 х 342 х 80 мм
Доставка 14.10.2024
Безкоштовно
Самовивіз із нашого складу
При оформленні замовлення оператор контакт-центру уточнює зручне для вас місце та час приїзду за покупкою. Доставка замовленого товару до потрібного складу здійснюється безкоштовно.
Кур'єр за вашою адресою
Вiд 0.01 грн
Кур'єр за вашою адресою
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Доставка здійснюється з пн по сб з 09:00 до 19:00.
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вiд 0.01 грн
Доставка у відділення / поштомат "Нова пошта"
Вартість доставки може становити від 0.01 до 200 грн., залежно від обраного вами типу оплати. Терміни доставки до відділення Нова пошта 1 - 3 дні. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної.
Відділення «Укрпошта»
Вiд 0.01 грн
Відділення «Укрпошта»
Вартість доставки буде залежати від суми замовлення. Від 0,01 до 25 грн.
14 днiв обмiн/повернення
Придбаний у нас товар Ви можете обміняти або повернути, протягом 14 днів після покупки згідно Закону України «Про захист прав споживачів». Якщо у вас виникла така необхідність, будь ласка, переконайтеся що:
  • товар, не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертості і т. п .;
  • товар повністю укомплектований і не порушена цілісність упаковки;
  • збережені всі ярлики і заводське маркування.
  • є супровідні документи, надані при придбанні товару.
Детальніше https://ledtorg.com.ua/garantiya-ta-servis.html

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Готівка
Безготівковий розрахунок

Опис

Відчуйте задоволення та легкість від прибирання з роботом-пилососом Rowenta X-PLORER Serie 130 Al RR9077WH, оснащеним штучним інтелектом та надтонкою формою (висотою всього 8 см) – він забезпечить прибирання кожного сантиметра вашого будинку. Відчуйте перевагу новітньої передової технології Rowenta у поєднанні зі стильним дизайном та надкомпактною формою. Високотехнологічна лазерна навігація забезпечує ефективне прибирання, а постійне картографування та штучний інтелект пропонують персоналізовані налаштування та функції прибирання.

ЯКІСНЕ ПРИБИРАННЯ
Ультра тонкий робот пилосос висотою всього 8 см забезпечує якісне прибирання навіть під низькими меблями завдяки технології лазерної навігації без використання вежі LIDAR.

ПРИБИРАННЯ І МИТТЯ ПІДЛОГИ НА КЛІКУ
Безкоштовний додаток пропонує розширені налаштування прибирання, наприклад: прибирання в конкретних кімнатах, встановлення заборонених зон, або запуск прибирання в окремих зонах без миття підлоги, прибирання в зонах інтенсивного режиму і т.д. Ефективне прибирання вашого будинку гарантовано!

РОЗУМНЕ ДОСЛІДЖЕННЯ AI
Робот-пилосос оснащений штучним інтелектом і знаходиться в постійному процесі самонавчання, пропонуючи вам розумні функції, наприклад: рекомендації щодо прибирання або планування майбутніх прибирань на основі звичок, встановлення автоматичних заборонених зон з попереднього прибирання тощо.

ПРИБИРАННЯ 4-В-1
За допомогою двох бічних щіток робот-пилосос прибирає в кутах та важкодоступних місцях, за допомогою центральної щітки робот завжди впорається з великим сміттям та пилом, його передовий двигун забезпечує потужне всмоктування, а система Aqua Power забезпечує якісне очищення поверхонь.

ДОВГОГОВРЕМОВИЙ ЗАРЯД БАТАРЕЇ
Літій-іонний акумулятор працює до 120 хвилин на одному заряді – цього достатньо, щоб забрати до 120 квадратних метрів. Акумулятор також оснащений функцією Charge&Go для автоматичного заряджання та продовження прибирання.

ТИХЕ ПРИБИРАННЯ
Відчуйте комфорт від тихого прибирання роботом-пилососом у безшумному режимі з рівнем шуму всього 60 дБ(А), тихіше, ніж рівень шуму під час повсякденної розмови.

Пилосос Rowenta RR9077WH

Характеристики

Ємність аккумулятору 2700 mAh
Артикул RR9077WH
Довжина шнура бездротовий
Колір білий
Особливості повернення на базу з будь-якої кімнати; безпека на сходах; уникнення килимів; розпізнавання перешкод; об'єм повітря
Потужність всмоктування 2700 Па
Розмір 342 х 342 х 80 мм
Також шукають легкі; компактні; потужні; надійні; тихі; для алергіків; для дому; для квартири; універсальні; для вовни; найкращі
Тип живлення акумулятор
Тип збирання сухе; вологе
Тип пилозбірника контейнер
Тип пилососу, синк робот пилосос
Час зарядки 3 год
Час роботи на одному заряді 120 хв
Тип управління через смартфон
Гарантія, міс 12
Вага 3.62 кг
Модель RR9077WH
Виробник Rowenta
Країна виробництва Китай
Рівень шуму 60 дБ
Тип пилососа робот
Фільтр на виході НЕРА
Ємність пилозбірника 0.5 л
Насадки (у комплекті) бічні щітки 2 шт

Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Пилосос Rowenta RR9077WH